Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se reaprinde. Ieri, cei doi s-au întâlnit, din nou, la Tribunal, iar afaceristul s-a arătat revoltat de comportamentul foste soții. Gabi Bădălu a oferit noi informații despre ce se întâmplă în proces și a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanua a făcut o nouă plângere la Poliție.

Se pare că apele se agită, din nou, între cei doi. Recent, după ultima înfățișare de la Tribunal, Gabi Bădălau a explodat și a avut de spus câteva cuvinte dure la adresa fostei sale partenere. Acesta a dezvăluit că weekend-ul trecut, chiar în ziua nunții surorii sale, Claudia Pătrășcanu i-a făcut o nouă plângere la poliție și asta pentru că a depășit ora la care trebuia să ducă băieții acasă.

Mai mult, Gabi Bădălău a spus despre fosta parteneră că este bipolară și că ea ar fi cea care îngreunează semnificativ procesul de divorț.

„E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorâ mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică când am avut un eveniment în familie a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni.

Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea. Eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o.”, a declarat Gabi Bădălău, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gabi Bădălau dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu! Ce la înfuriat pe bărbat. Au fost aruncate cuvinte dure
Social media

Claudia Pătrășcanu a pus detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău

Mai mult, Gabi Bădălău a mai dezvăluit faptul că fosta parteneră a angajat o echipă de detectiv și i-a pus pe urmele lui. Însă, probleme aduse de aceștia au fost refuzate în instanță.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei.

Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii.”, a spus Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.