Clara Chia și Pique par mai fericiți ca niciodată. Acum, după ce nu mai primesc niciun fel de săgeți din partea Shakirei, cei doi au decis să se bucure de vremea frumoasă din Barcelona. Însă, pentru iubita fotbalistului, ieșirea în aer liber nu a fost deloc o alegere inspirată.

Relația lui Gerard Pique cu Clara Chia merge extrem de bine. Fotbalistul a încheiat definitiv capitolul Shakira și pare că s-a mutat deja cu actuala lui iubită. Pique și Clara se cunosc de ani buni, încă de pe vremea când acesta era într-o relație cu Shakira. Se pare că interacțiunile din mediul profesional i-au adus pe cei doi și mai aproape, iar acum formează un cuplu.

Pique a ezitat mult timp să se afișeze alături de Clara, iar motivele au fost unele pe cât de simple, pe atât de evidente. Fanii Shakirei au acceptat cu greu faptul că acesta nu mai face parte din viața fotbalistului și că au pus punct relației după mai bine de 10 ani. Artista s-a răzbunat în felul ei caracteristic, prin intermediul unei piese care a afectat-o destul de mult pe Clara.

Clara Chia, accident pe străzile din Barcelona. Iubita lui Pique a stârnit râsul tuturor Social media

Pique și Clara au planuri serioase

În urmă cu câteva săptămâni, presa de peste Ocean titra faptul că iubita lui Pique are atacuri de panică din cauza piesei lansate de Shakira. Pique a negat totul, iar pentru a demonstrat că ambii se simt excelent, au ieșit la o plimbare pe străzile Barcelonei. Așa cum era de așteptat, pe urmele lor au stat o mulțime de paparazii.

În timp ce se plimbau liniștiți, Gerard Pique a ales să meargă în fața iubitei sale. Dintr-o dată, acesta a auzit un zgomot puternic în spate și s-a întors. În acel moment, și-a dat seama că iubita lui a lovit frontal un panou publicitar. Momentul a fost extrem de amuzant, așa că fotbalistul nu s-a putut abține să nu râdă.