După tot scandalul în care a fost implicat, soarele răsare și pe strada lui Ciprian Marica. Iată ce povestește fotbalistul, la 4 luni de la incidentul cu Oana Muntean

Scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica a luat sfârșit. În primăvara aceasta, presa a vuit despre relația lui cu Oana, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. Cei doi au fost prinși într-un hotel, iar imaginile au făcut ajuns pe internet.

Chiar dacă acum patru luni a ocupat prima pagină a tabloidelor săptămâni bune, Ciprian a fost iertat. Iubita i-a rămas alături în aceste momente dificile, mai ales că imaginea i-a fost de-a dreptul terfelită prin presă.

Ciprian a ajuns în punctul în care își dorește cu tărie să dea uitării toate aceste întâmplări. Excapada lui cu Oana Muntean a fost o greșeală pe care și-o asumă, așadar mai multe nu ar fi de zis. Bărbatul știe că tot ce i-a rămas de făcut acum este să evite să mai aibă legături cu femei măritate.

„Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a declarat fotbalistul.

În cadrul unui interviu recent, Ciprian Marica a vorbit despre Ioana, partenera sa. Se pare că acesta are doar cuvinte de laudă pentru cea care l-a iertat. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, tânăra are și alte calități, cum ar fi faptul că dă mereu dovadă de simplitate și sinceritate.

Se căsătorește curând Ciprian Marica?

Ciprian Marica a fost iertat. A umblat cu o femeie măritată, însă iubita i-a rămas alături

Fanii și-au dorit să știe dacă vor avea șansa să-l vadă curând pe Ciprian mire, însă fotbalistul a distrus speranțele tuturor. El și Ioana sunt fericiți exact așa cum sunt, iar căsătoria nu a fost niciodată una dintre pioritățile lor.

„La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi.”, a mai adăugat acesta.

Distribuie