Ciprian Marica pare să nu mai fie burlac cu iubita și copii. Sportivul a fost nas de cununie în acest weekend pentru Ilie Năstase și Ioana. Atât el cât și mama copiilor lui nu puteau să își conducă finii la altar dacă nu întruneau anumite condiții. Ciprian Marica și-ar fi oficializat relatiadeparte de ochii curioșilor.

Ciprian Marica, mire pe ascuns?

Ciprian marica și Ioana au avut un rol important în viață de familie a lui ilie Năstase în ziua d esambata. Sportivul alături de mama copiilor lui le-au fost parini spirituali în biserica celor doi proaspăt căsătoriți. conform dogmelor bisericești însă nașii de cununie trebuie să fie obligatoriu cununanti religios. În caz contrar preotul nu poate oficia Sfânta Taină a Cununiei. Slujba religioasă a fostului numărul 1 mondial a fost ținută la o mănăstire din Techirghiol. În mănăstiri regulile în ceea ce privesc tainele bisericești sunt stricte, acest fapt dându-i de gol pe nași că sunt la rândul lor căsătoriți.

Ciprian marica a fost iertat de mama copiilor lui

I-a iertat infidelitatea

Ciprian Marica a fost în urmă cu trei săptămâni protagonistul unui scenariu de telenovelă. Acesta a fost prins în camera de hotel alături de femeie din Cluj. Din informațiile publice, fotbalistul și soțul amantei se cunoșteau destul de bine. La vremea respectivă Ciprian Marica a împărtășit unor apropiați că filmulețul datează de anul trecut. Acesta a precizat că publicarea lui în presă după atâtea luni de zile are la baza încercarea de a-l intimida.  Ioana, mama copiilor lui Marica nu a ieșit niciodată public să declare dacă l-a iertat sau nu pe fotbalist. Faptul că cei doi au ales să fie nași pentru Ilie și soția lui răspunde tuturor speculațiilor pe marginea acestui subiect. Se pare că pată neagră a golgheterului a fost ștearsă, iar cei doi își văd liniștiți de familie. Ciprian Marica și Ioana au o relație de mai mulți ani în urmă căreia au rezultat doi copii.