Nunta Ginei Pistol și a lui Smiley a fost, de departe, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

Cei doi au strălucit în ziua cea mare, iar paparazzi au fost pe urmele lor. Mirii au ales o locație specială pentru nuntă, iar alături le-au fost prietenii și familia.

Smiley și Gina Pistol trăiesc de mai bine de șapte ani una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz. Discreți, dar nu secretoși, cei doi au fost mereu în atenția fanilor care au vrut să afle cât mai multe despre celebrul cuplu.

Încă de la începutul acestei luni, cei care îi urmăresc pe cei doi au primit, treptat, vești importante. Prima dintre ele și poate cea mai emoționantă a fost aceea că Gina Pistol a fost cerută în căsătorie. Nu acum, ci în urmă cu mai bine de un an și jumătate. De atunci și până în prezent, cei doi au avut suficient timp să gândească nunta în detaliu.

Cine sunt nașii Ginei Pistol și ai lui Smiley. Cei doi au lăsat un dar colosal la nuntă
Instagram

Smiley și Gina și-au ales nașii pe sprânceană

Evenimentul a fost unul simplu, dar cu bun gust, iar cei care le-au fost alături au fost prietenii și familia. Smiley și Gina au fost înconjurați doar de oameni dragi sufletului lor, printre care Pavel Bartoș, Andreea Esca, Adelina Pestrițu și soțul ei, dar și mulți ani.

Smiley și Gina au fost extrem de atenți și când au ales perechea de nași. Fiind vorba despre părinții spirituali, aceștia au vrut să fie niște persoane aproapiate sufletului lor și care să fie alături de ei, de fiecare dată când este nevoie. Perechea lor de nași este una discretă, care nu prea stă în lumina reflectoarelor.

Cu alte cuvinte, nașii lui Smiley și ai Ginei sunt George și Maria Manole. Cei doi sunt prieteni de ani buni cu proaspeții însurăței. S-au cunoscut prin prisma carierei, Maria fiind ex-patroana de la PRO TV. Soțul acesteia, George este fiul unui milionar și este cunoscut în lumea mondenă ca „George de la Pitești”.