Smiley și Gina Pistol au trecut cu brio de unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor.

Ieri, într-un cadru de vis, cei doi au spus cel mai sincer „da” din viața lor. Mirii s-au distrat de minune și la fel și invitații. Atmosfera a fost una de vis, iar petrecerea s-a întins până dimineață.

Gina și Smiley sunt, de acum încolo, oficial, domnul și doamna Maria. Prezentatoarea și artistul s-au căsătorit  ieri, iar alături le-au fost cei mai buni prieteni și apropiații. Gina și Smiley și-au dorit un eveniment restrâns, iar totul a decurs ca la carte. Echipa care s-a ocupat de nuntă a fost atentă la fiecare detaliu și nu este de mirare că invitații au fost impresionați.

Cei doi miri au fost destul de ocupați în ultima vreme cu organizarea nunții, dar nu au uitat nici de ceea ce urmează după. Și anume, luna de miere. Cei doi au ales deja locația unde plănuiesc să stea cel puțin o lună. Acum, le este mult mai ușor să planifice astfel de vacanțe, mai ales că Gina a renunțat la televiziune.

Ce destinație au ales Gina Pistol și Smiley pentru luna de miere
Instagram

Smiley și Gina, escapadă de lux

Deși nu au vorbit despre asta, cel mai probabil, cei doi o vor lua și pe micuța Josephine cu ei. În urma nunții de aseară, s-a speculat că Gina și Smiley ar fi adunat peste 150.000 de euro dar de nuntă. Și, chiar dacă banii nu sunt o problemă, cei doi nu au planificat o lună de miere extravangantă.

Artistul și soția lui nu vor pleca în destinații exotice și scumpe, ci au ales chiar Europa. Mai exact, sudul Franței. Este o destinație pe care și-au dorit să o viziteze de ceva timp, iar acum au considerat că este momentul oportun să facă asta. Fanii cuplului abia așteaptă ca cei doi să plece în luna de miere și să posteze imagini din escapada lor.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă. Să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională!

Să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley, potrivit cancan.ro.