Gina Pistol a fost atentă la fiecare detaliu în parte.

Astăzi este cea mai importantă zi pentru Gina Pistol, din toate punctele de vedere. Fosta prezentatoarea de la Antena 1 îi va spune „da” lui Smiley în fața lui Dumnezeu. Vedeta organizează nunta de ceva vreme, așa că s-a asigurat că totul va fi perfect.

De departe, Gina Pistol și Smiley sunt personajele principale ale zileI de azi. Frumoasa vedetă și iubitul ei se pregătesc pentru unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața lor și anume, nunta. Gina și Smiley sunt împreună de aproape 7 ani, iar în tot acest timp, fosta vedetă de la Antena 1 a visat la acest moment.

Gina Pistol va îmbrăca azi rochia de mireasă. Vedeta a ales două ținute, iar Smiley a respectat tradiția și nu știe cum arată niciuna dintre ele. Blondina a vrut să fie o mireasă simplă, dar care să inspire prin eleganța ei. După ce și-a ales bijuteriile, Gina le-a arătat fanilor ce alegere a făcut în materie de încălțări.

Cât costă sandalele pe care Gina Pistol a ales să le poarte în ziua nunții
Instagram

Gina Pistol, o mireasă pretențioasă

Ca orice mireasă, iubita lui Smiley a vrut ca în ziua nunții să poarte cei mai frumoși pantofi. Pereche perfectă a fost găsită la un renumit designer din afară, Jimmy Choo. Sandalele Ginei sunt albe și sunt peste tot încrustate cu perle. Pentru bijuteriile din picioare, Gina Pistol a scos din buzunar peste 1600 de euro.

Cât costă sandalele pe care Gina Pistol a ales să le poarte în ziua nunții
farfetch.com

Cu siguranță, întreaga ținută a Ginei este una extrem de prețioasă. Bijuteriile, respectiv cerceii și colierul sunt și ele speciale. Iubita lui Smiley le-a ales cu sufletul, așa că a decis să le lase mai departe, moștenire lui Josephine.

Cât despre Smiley, artistul nu s-a stresat prea tare. Acesta s-a bazat pe buna lui prietenă, Irina Voinea care i-a creat costumul de ginere. Cu siguranță, va fi unul care va reprezenta în totalitate atât pe el, cât și spiritul lui artistic.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.