Răzvan Botezatu are de gând să își depășească toate limitele.

Răzvan Botezatu este una dintre cele mai active figuri din online-ul de la noi. Fostul prezentator de la Antena Stars a luat o pauză de la televiziune și a găsit refugiul în Instagram și TikTok. Totuși, se pare că prima lui pasiune l-a chemat înapoi pe platourile de filmare.

Rîzvan Botezatu are mereu umorul la el. Vedeta se filmează foarte des în ipostaze amuzante, iar asta i-a adus celebritatea în online. Nu mulți știu, dar aceasta a fost coleg cu Raluca Dumitru la matinalurile de pe Antena Stars. Din păcate, cariera lui în televiziune s-a încheiat brusc, dar nu definitiv.

Anul acesta, Botezatu a decis să renunțe la confortul de acasă și să testeze pe propria piele regulile junglei. Răzvan a acceptat provocarea de a merge ca și concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deși a știut de la bun început că nu este deloc un format simplu, Răzvan a mers hotărât, fără să privească înapoi.

Cine se ocupă de rețelele sociale ale lui Răzvan Botezatu. Prezentatorul este la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Facebook

Răzvan Botezatu are o concurență acerbă

Înainte de a pleca departe de casă, Bote s-a asigurat că lasă totul în ordine și pe mâini bune. Inclusiv conturile lui de socializare. Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a apelat la buna lui prietenă, Raluca Dumitru.

Aceasta și-a luat angajamentul că se va ocupa de Instagramul, Facebook-ul și TikTok-ul lui Răzvan. Raluca va trebui să țină legătura cu fanii lui Răzvan și să le comunice constant informații despre el. Regulile în junglă sunt foarte dure și, așa cum era de așteptat, telefoanele sunt excluse din start.

Răzvan Botezatu este la prima tangență cu o emisiune atât de grea și de solicitantă, din toate punctele de vedere. În schimb, acesta a plecat de acasă cu un singur gând. Să reziste cât mai mult în competiție și, dacă se poate să fie declarat și câștigător.

@razvanbotezatu Bote este plecat in Dominicana la @suntcelebru.official eu o sa ma ocup de tik tok 🦂🐍🦎🦗🪳🦞🐛 @Raluca Dumitru ♬ sunet original – Razvan Botezatu

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.