12 vedete au acceptat provocarea și au mers în Republica Dominicană.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și-a început filmările, iar concurenții încearcă să facă față probelor dificile. Nici condițiile de trai nu sunt foarte bune, dar vedetele demonstrează că sunt puternice. Iată care sunt concurenții ce au acceptat provocarea de la Pro TV. 

Cabral și Adela Popescu vor fi gazele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici.” Concurenții filmează în Republica Dominicană  și se luptă pentru a pune mâna pe marele premiu. Show-ul se dispută în același loc ca „Exatlon” și „Survivor România.”

Celebritățile care participă sunt din domenii diferite și foarte cunoscuți publicului larg. De la actori, influenceri, jurnaliști sau sportivi, ei s-au făcut remarcați pe micile ecrane. Acum vor fi văzuți într-o nouă ipostază și își doresc să ajungă până în finală.

Vedetele care au acceptat provocarea concursului au mai participat în trecut la aceste show-uri. Concurenții care își vor înfrunta fricile și vor trece prin cele mai dificile probe sunt: Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Lidia Buble (cântăreață), Mara Bănică (jurnalist), Anisia Gafton (comediant), Bia Khalifa ( influencer), Giani Kiriță (fotbalist), Cristi Mitrea (luptător MMA), Cornel Palade (actor), Paul Diaconescu (actor), Alex Bogdan (actor) și Răzvan Botezatu (influencer).

Ce spune Cabral despre emisiune

Cabral va prezenta show-ul alături de Adela Popescu. Cei doi vor locui separat față de concurenți, în condiții mult mai bune. Deși se aștepta ca pană acum o vedetă să spună „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și să părăsească competiția, încă nu s-a întâmplat. Îi felicită pe toți că reușesc să suporte asemenea condiții.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.