Tibi Clenci este unul dintre cei mai apreciați fotografi de la noi. Multă lume a văzut arta pe care o face el din fotografie. Acum, mai mult ca niciodată, fanii au avut ocazia să vadă cine se află în spatele aparatului de fotografiat. De când este la masa juraților de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Tibi a reușit să intre la inimile celor de acasă.

În spatele oricărei fotografii reușite, se află un fotograf de succes. Asta se întâmplă și în cazul lui Tibi Clenci. Tibi a semnat unele dintre cele mai cunoscute coperți glossy și a pozat vedete de succes precum INNA, Antonia, Alina Ceușan și multe altele. „Bravo, ai stil! Celebrties” a fost ocazia perfectă pentru ca fotograful să apară în lumina reflectoarelor.

Tibi l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu și se potrivește de minune noii formule. Juratul comentează ținutele concurentelor din punctul de vedere al unei persoane care trebuie să surprindă mereu senzaționalul. Vedeta a fost mereu rezervată și nu a verbalizat reușitele sale. La fel procedează și când vine vorba de viața personală.

Soția lui Tibi Clenci are toate motivele să fie geloasă

Tibi Clenci vorbește foarte rar despre familie și, mai ales, de cea care îi este alături de o viață întreagă. Adina, soția lui Tibi nu are nicio legătură cu domeniul în care activează soțul ei. Adina este farmacistă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Nu este deloc ușor să fii soția unui bărbat precum Tibi, iar asta a recunoscut-o chiar fotograful.

Invitat la emisiunea „Detectorul de minciuni”, Tibi Clenci a recunoscut că meseria lui i-a pus, de multe ori, căsnicia în pericol. Fotograful era mereu înconjurat de femei frumoase, iar asta nu a făcut decât să activeze și mai mult gelozia soției sale. Tensiunile dintre cei doi au fost atât de mari, încât au fost, la un moment dat, la un pas de divorț.

„E adevărat că-mi petrec timpul majoritar cu femei foarte frumoase, speciale. Sunt înconjurat de cele mai frumoase femei din lume. (…) Ne cunoscuserăm de puțin timp. Eu venisem din Anglia, după o performanță lungă de trai cu fete englezoaice.

Alergam disperat în a-mi găsi consoarta, sufletul pereche către casă. Visam că vreau o femeie româncă, să-mi spună «te iubesc» așa cum trebuie să se spună.  Am venit acasă. Am găsit-o pe Adina, dar mai aveam niște gărgăuni în cap.

(…) Nu ne-am căsătorit chiar atât de repede. Anul ăla a fost de focuri. Am plecat pentru nu știu care motive. Da, cu rușine. Am plecat câteva zile și în câteva zile m-am întors acasă. Nu des, în fiecare zi ne certăm”, a declarat Tibi Clenci în emisiunea „Detectorul de minciuni”.