„Bravo, ai stil! Celebrities” este pe ultima sută de metri. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurentele rămase în arena stilului. Unele dintre ele deja și-au pregătit ținuta pentru Marea Finală, în timp altele își conving publicul să le voteze. Până la ultima ediție mai este foarte puțin, așa că lupta este din ce în ce mai strânsă.

Sezonul acesta de „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost mai intens ca niciodată. Replici dure, nervi întinși la maximum, certuri, părăsiri de platou, toate au făcut parte din competiție. Din păcate pentru concurentele rămase în concurs, de abia de acum începe greul. Vedetele se află pe ultima sută de metri, așa că steluțele, notele juraților și voturile publicului contează mai mult ca niciodată.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi anunțată în direct

În arena stilului au mai rămas Ruxi, Viviana Sposub, Amna, Adina Halas, Raluca Dumitru și Bella Santiago. Fiecare dintre cele șase concurente are mari șanse să pună mâna pe bani, dar și pe titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Vedetele știu că în Marea Finală publicul va avea votul decisiv, așa că au început să lupte cu toate armele din dotare.

Ilinca Vandici a decis să nu îi mai țină în suspans pe fani și le-a dat vestea cea mare. Prezentatoarea le-a comunicat tuturor data când va avea loc Marea Finală. Astfel, cei care le susțin pe concurentele lor favorite au destul timp la dispoziție ca să le voteze. Așa cum se știe deja, clasamentul este foarte imprevizibil, iar locurile se pot schimba de la o zi la alta.

„Dragilor, sper că ați aflat! Dacă nu ați aflat, vă dau eu, acum, vestea cea mare. Sâmbătă, pe data de 5 februarie, va fi Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul șapte. Intrăm în direct și, ca în fiecare sezon, voi sunteți cei care decid cine va fi câștigătoarea.

Abia aștept! Am mari emoții și știu că sunteți alături de noi. Vă aștept, așadar, în Marea Finală, dar și în tot parcursul nostru până acolo să ne bucurăm împreună de tot ce a mai rămas din competiția acestui sezon.”, a transmis Ilinca Vandici.

@bravoaistil ❗️ 5 FEBRUARIE- MAREA FINALA #bravoaistilcelebrities #tvshow #kanaldromania #fy #fyp #bravoaistil #grandfinal ♬ original sound – bravoaistil