Cine este Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021. Joi seară, 23 decembrie, a avut loc marea finală „X Factor” 2021, sezonul 10. Patru concurenți s-au duelat pe scena de la Antena 1, însă doar unul a reușit să câștige marele premiu de 50.000 de euro.

Nick Casciaro a reușit să-i uimească pe toți cu momentul solo, în finala „X Factor” 2021. Bărbatul a cântat piesa Who Wants To Live Forever, pe scena de la „X Factor”.

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, i-a impresionat pe toți încă de la preselecții. Câștigătorul „X Factor” 2021 vine din Italia, însă asta nu l-a împiedicat să participe la competiția din România. Nick Casciaro mărturisea că știa doar piesa românească „Dragostea din tei”, interpretată de trupa O-Zone.

1. Cine este Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021

Încă de la audiții, Nick Casciaro a demonstrat că este un artist extraordinar și că merită să meargă mai departe în concurs. Prima dată a cântat piesa „Leave a Light On” și a mers direct în Bootcamp cu 4 DA.

„Să zicem că marea diferență atunci când ești primul este că nu ai nimic de pierdut. Îm Bootcamp am avut multe emoții. Am încercat să-mi distrag emoțiile. Familia mea a venit să mă susțină. Am emoții. Mă simt foarte mândru să-i am alături de mine pe părinții mei”, spunea concurentul, în prima ediție „X Factor” 2021.

La dueluri, concurentul a oferit un moment de excepție interpretând „Don’t You Worry Child” de la Swedish House Mafia ft. John Martin. Momentul lui din semifinală, când a cântat „Hallelujah” a convins-o pe Loredana să meargă cu el în marea finală X Factor 2021.

2. Loredana Groza a crezut de la bun început că va câștiga „X Factor” 2021

Loredana Groza dezvăluia atunci că el are toate șansele să câștige sezonul 10 „X Factor”. Nick Casciaro i-a lăsat pe toți muți cu vocea lui puternică, cât și cu look-ul său.

„Este o voce de ligă mondială. El poate fi un star internațional. Un om care reușește să facă într-o țară mică o impresie atât de mare e un semn că vocea lui nu lasă indiferent pe nimeni”, spunea Loredana despre Nick, la repetiții.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021. Tânărul de 31 de ani este originar din Italia. La preselecții, el a venit însoțit de iubita lui, Maria Sacchi, căreia i-a promis că o va lua de soție dacă va câștiga „X Factor”.

Dorința lui Nick Casciaro i s-a împlinit, el fiind câștigătorul sezonului 10 „X Factor” 2021, iar acum iubita sa așteaptă ca artistul să se țină de promisiune.

„Te aștept și te iubesc și mi-am promis că dacă vei câștiga X Factor mă iei de soție. Deci grăbește-te!”,, i-a transmis iubita lui Nick Casciaro, în marea finală X Factor 2021.

De asemenea, tânăra de 31 de ani a putut fi văzută în cadrul unei ediții „X Factor”, în public, alături de familia lui Nick.

foto: Instagram

3. Nick Casciaro este pasionat de sport

Nick Casciaro s-a luptat încă de la început să câștige „X Factor” 2021. A cântat atât la pian, cât și cu vocea, și a reușit să transmită emoții puternice juriului, dar și celor de acasă.

„Doamne, cât de bine a cântat! Mi se pare că are șanse foarte mari să câștige X Factor anul ăsta, mi s-ar părea greșit să nu meargă mai departe”, spunea Delia.

Elevul Loredanei Groza s-a îndrăgostit de sport încă de la o vârstă fragedă, iar în prezent practică fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și îi place să facă și surfing. Marele său vis este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.