Nick Casciaro a câștigat „X Factor” 2021. Marea finală „X Factor”, sezonul 10, a avut loc la Antena 1 pe 23 decembrie, de la ora 22.15. Ultima ediție a emisiunii de voci de la Antena 1 a fost una memorabilă. În finala „X Factor” 2021 au ajuns doar 4 concurenți/ grup din fiecare categorie de vârstă. 

Nick Casciaro a câștigat „X Factor” 2021

Cel de-al 10-lea sezon al show-ului muzical și-a desemnat marele câștigător. Nick Casciaro este marele câștigător „X Factor” 2021. Italianul de 31 de ani a făcut parte din echipa Loredanei Groza. La finalul competiției, publicul a fost cel care a hotărât cine va pleca acasă cu marele premiu. Nick Casciaro a primit cele mai multe voturi și a reușit să pună mâna pe cei 50.000 de euro.

foto: Captură Antena 1

Concurentul Loredanei Groza a avut trei momente excepționale în finala „X Factor” 2021. El a reușit să impresioneze publicul cu talentul său și a transmis emoție pură.

foto: Antena 1

În marea finală „X Factor” 2021, sezonul 10, Nick Casciaro și Loredana Groza au interpretat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă celebra coregrafie din pelicula Dirty Dancing.

„A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc”, a exclamat Delia.

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomaji au fost cei care s-au duelat în marea finală „X Factor” 2021. Aceștia au luptat pentru a câștiga marele premiu al emisiunii, în valoare de 50.000 de euro. Alături de ei au urcat pe scenă și invitații lor speciali, care le-au oferit telespectatorilor momente de neuitat.

Câștigătorul „X Factor” 2021, sezonul 10, a fost ales prin vot la 1313 cu textul ‘Andrei’ pentru Andrei Duțu, ‘Bryana’ pentru Bryana Holingher, ‘Nick’ pentru Nick Casciaro sau ‘Jomajii’, pentru trupa Jomajii.

Nick Casciaro, elevul de nota 10 al Loredanei Groza

Anul acesta, jurații Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au votat, selectat și eliminat mai mulți concurenți de-a lungul sezonului 10.

Delia a avut grupurile, iar în etapa duelurilor a ajuns cu Jazzy Jo Experience și Omajii. Pentru că nu a vrut să renunțe la niciunul, jurata a decis să combine cele două grupuri. Astfel, în finală a mers cu Jomajii.

Loredana a avut concurenții cu vârste de peste 24 de ani, iar în etapa duelurilor a continuat cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro. În finală a mers cu italianul Nick Casciaro.

Ștefan Bănică a antrenat băieții sub 24 de ani, în etapa duelurilor ajungând cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Solistul l-a ales pe Andrei Duțu pentru finala X Factor.

Florin Ristei a avut concurenții cu vârsta sub 24 de ani, iar artistul a avut de ales între Bryanna Holingher și Betty Iordăchescu. Florin a ales să meargă mai departe cu Bryanna, o adolescentă de 14 ani.