Isabela Onoriu, soția pilotului de raliuri Daniel Onoriu, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a acestuia. Bărbatul este în continuare internat în stare gravă, la spitalul Floreasca din Capitală.

Cine este medicul care l-a mutilat pe Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă. Pe 24 noiembrie, acesta a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. La întoarcerea în țară, Daniel Onoriu a început să se simtă tot mai rău și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

Cine este medicul care l-a mutilat pe Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă

De mai bine de o lună, pilotul Daniel Onoriu se zbate să trăiască pe un pat de spital! Soția lui, Isabela Onoriu, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că acesta este în continuare internat, însă starea lui începe să dea semne de îmbunătățire.

“Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune“, a declarat Isabela Onoriu, potrivit click.ro.

foto: Facebook

Mai mult de atât, femeia îl acuză pe medicul care l-a operat în Turcia pe Daniel Onoriu că este un criminal. Isabela Onoriu a spus că doctorul nu trebuie să mai profeseze, pentru a nu nenoroci și alți oameni. Isabela Onoriu a mai completat faptul că pilotul nu era foarte gras, însă își pusese în plan să mai slăbească.

„Iar el, din gurmandul pofticios care era, când a ajuns acasă nici nu a mâncat. A băut doar lichide, cred că i-au fost tăiați centrii foamei”,a mai dezvăluit aceasta.

În ce stare se află acum Daniel Onoriu

Partenera lui Onoriu a mărturisit că el a fost trimis acasă, fără să fi fost consultat, apoi i s-a făcut rău, a vomitat foarte mult sânge, iar acum se chinuie pe un pat de spital.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă.

I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun.

Aici, la Spitalul Floreasca, l-au tăiat pe burtă, e tăiat pe tot abdomenul… Operația a fost făcută de cei mai buni doctori de la noi.”, a spus Isabela Onoriu, pentru Fanatik.ro.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.