Motivul cutremurător pentru care medicii îl țin pe Daniel Onoriu în comă indusă. Soția lui Daniel Onoriu a oferit noi informații despre starea de sănătate a soțului său. Bărbatul a ajuns pe mâinile medicilor din România, după o operație nereușită la stomac. De mai bine de două săptămâni, el se află internat la secția ATI a spitalului Floreasca din Capitală, iar familia speră la o minune. 

Motivul cutremurător pentru care medicii îl țin pe Daniel Onoriu în comă indusă

Isabela Onoriu a vorbit despre evoluția stării de sănătate a lui Daniel Onoriu. Aceasta a precizat că doctorii fac tot posibilul să-l salveze pe soțul său. Daniel Onoriu a suferit o hemoragie internă destul de gravă, în urma unei operații de micșorare a stomacului realizată în Turcia.

În prezent, el este internat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, în comă indusă. Momentan, medicii au luat decizia de a nu-l trezi din coma indusă. Soția pilotului a explicat, în cadrul unei emisiuni tv, motivul pentru care doctorii au luat această decizie.

foto: Facebook

„Medicii spun că e puțin mai bine, dar că evoluția e cu pași mici.

Ăsta e un lucru bun pentru noi și ne dă curaj chiar dacă pașii sunt mici, bine că nu se duce în jos, ci că urcă ușor, ușor. Îl văd eu cu aparatele alea, știu cum era înainte și cum este acum, nu știu, nu accept să-l vad așa. 

Inima sufletul nu acceptă să-l vadă în starea asta, față de primele zile după operație arată mai bine, dar tot intubat, tot cu aparate.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat”, a mărturisit soția lui Daniel Onoriu, conform România Tv.

Daniel Onoriu a mai avut probleme de sănătate

Nu este prima dată când Onoriu se confruntă cu probleme medicale! În 2006, el a suferit un accident grav de motocicletă. El a stat 9 zile în comă și a avut coastele rupte și stomacul perforat. Accidentul s-a produs din cauza faptului că celebrul pilot de raliuri a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate.

În 2017, nepotul lui Gabi Luncă a avut probleme cu oamenii legii și a fost reținut, după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite, Simona Chiţac. El a fost acuzat infracţiunea de distrugere care poate pune în pericol persoane.