Este concurentă la „Survivor România” și este fostă concurentă a emisiunii „Chefi la cuțite”. Elena Matei face parte din echipa războinicilor, acolo unde luptă pentru premiul cel mare. Tânăra are o poveste de viață emoționantă. A trecut prin momente grele.

Data de 16 ianuarie 2022 a reprezentat premiera unui nou sezon al show-ului „Survivor România” 2022. Concurenții din Republica Dominicană trăiesc o nouă experiență, pe care nu o vor uita. Elena Matei este obișnuită să lupte pentru ceea ce își dorește. În trecut, a uimit jurații de la „Chefi la cuțite” cu talentul său culinar.

Cine este Elena Matei. Are o poveste de viață emoționantă

În vârstă de 23 de ani, tânăra este de meserie bucătar. S-a făcut remarcată prin prima ei apariție televizată, atunci când a participat la „Chefi la cuțite”. Războinica se află în Republica Dominicană, acolo unde luptă pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Elena Matei este o războinică înnăscută. Viața nu a fost atât de ușoară pentru ea, încât greutățile prin care a trecut au întărit-o. Și-a pierdut tatăl într-un tragic accident de motocicletă. A fost crescută de bunică, pentru că mama ei lucra în Austria.

Instagram

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat.

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.”, a spus Elena Matei în emisiunea „Chefi la cuțite”

A luptat pentru ceea ce și-a droit. Primul job a fost la vârsta de 18 ani, iar la 22 de ani Elena s-a înscris la „Chefi la cuțite”. A demonstrate talentul și pasiunea pentru gătit, chiar dacă nu a câștigat. În acea perioadă, tânăra era studentă la Universitatea Politehnica din București.