Sarah Dumitrescu duce o viață la care mulți visează.

Sarah Dumitrescu este o răsfățată a sorții. Fiica Aneimaria Prodan are tot ce și-ar putea dori și chiar mai mult. Vedeta s-a născut într-o familie care îi face toate poftele și care se asigură că nu îi lipsește nimic. Și cum banii nu sunt deloc o problemă, evident că pe Sarah nu are deloc o viață obișnuită și banală.

Sarah Dumitrescu este una dintre cele mai râvnite tinere din mediul online, din toate punctele de vedere. În timp ce mulți băieți speră la inima ei, fetele o invidiază pentru stilul de viață. Fiica Aneimaria Prodan doar bate din palme și primește tot ce vrea. Și nu este de mirare, având în vedere că nu cauzează deloc probleme și este extrem de muncitoare.

Sarah face sport de performanță, așa că trebuie să fie extrem de atentă cu ceea ce mănâncă. Tânăra își calculează cu atenție caloriile, dar recunoaște că nu petrece deloc timp în bucătărie. Asumată de fel, Sarah afirmă cu subiect și predicat că bucătăria nu face parte din locurile ei preferate din casă. Chiat dacă nu stă deloc „la cratiță”, Sarah nu are de ce să își facă probleme.

Cine are grijă de Sarah Dumitrescu. Fiica Aneimaria Prodan recunoaște că nici nu calcă în bucătărie
Social media

Sarah Dumitrescu: „Nu pot să gătesc!”

Atunci când vrea să mânânce, fiica Aneimaria merge în oraș la cele mai selecte restaurante. De cele mai multe ori, este însoțită și de mama ei, dar sunt dăți în care merge și cu prietenii. Cât despre prietenii ei, tânăra nu are mulți, dar pe cei pe care îi are știe că se poate baza oricând.

Fiind extrem de sinceră și loială, Sarah s-a asigurat că este înconjurată de persoane cu aceleiași principii. Deși este în lumina reflectoarelor, tânăra a stat mereu departe de anturaje care i-au putut dauna sau care o puteau distrage de la pasiunea ei pentru handbal. Și, drept dovadă, acțiunile ei vorbesc de la sine.

„Prietena mea Mădălina, ea îmi gătește. Eu mă duc la ea acasă, mai îmi aduce Nuți, mama, în fiecare zi. Eu nu gătesc, nu știu, n-am învățat, nu pot.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.