Sarah Dumitrescu reușește să câștige mai mulți bani decât mama sa.

Anamaria Prodan și fiica sa cea mică, Sarah Dumitrescu au o relație specială și petrec mult timp împreună. Cele două au participat la un eveniment, iar impresara și-a lăudat fiica pentru reușita de a câștiga bani aproape din orice. 

Anamaria Prodan se bucură de prezența fiicei sale, Sarah, în România. Deși aceasta este stabilită peste ocean, în Statele Unite ale Americii vine în țară pentru a petrece timp cu mama și fratele ei, Bebeto. Fiind prezente la un eveniment, impresara a mărturisit că aceasta poate câștiga mulți bani chiar și din nimic.

Indiferent că vorbim despre o haină pe care nu o mai poartă sau de încălțăminte, Sarah nu aruncă nimic și vinde tot ce se poate, pentru un venit în plus care să-i susțină nivelul de trai. Anamaria Prodan a adăugat că aceasta câștigă uneori chiar ai bine decât ea și se mândrește că așa a învățat-o.

@diana.blogger #viral #dianablogger #chisinaumoldova #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #iumor #anamariaprodan ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Face bani din orice, ceea ce mă liniștește foarte tare. Dacă nu mai port o haină, o face bani, o valorifică. Dacă își cumpără, fiind în lumea sportului, încălțămintea sport o vinde o patru ori mai scumpă. Are deal-uri în acest sens. Ea face bani mai mulți decât mine câteodată.”

Sarah Dumitrescu a avut parte de accidentări la baschet

Sarah Dumitrescu a plecat încă din adolescență în America unde s-a bucurat de visul american. Deși în primul an i-a fost incredibil de greu, fiind departe de familia sa, aceasta s-a adaptat și a ținut piept situației. Ea este o sportivă de succes, fiind jucătoare la cele mai bune echipe de baschet.

,,Am terminat sezonul și am decis să vin acasă deoarece nu am mai fost de mult timp. Mi-a fost dor de România, de mama, de Bebe. Am avut două operații la genunchi, una în 2019 și una în 2020. N-am fost niciodată accidentată atât de grav și a fost prima dată când s-a întâmplat, dar a venit și mama, și tata. E mult mai diferită viața acolo decât aici. Acolo nu ai timp să faci nimic, în afară de ce trebuie să faci. Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. ”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena Stars. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.