Ilinca Vandici se poate considera o femeie, dar și o vedetă norocoasă.

Prezentatoarea de la Kanal D are o carieră fulminantă în domeniul televiziunii și recunoaște că a și avut modele bune. Ilinca s-a inspirat de la nume mari care au scris istorie în televiziune, iar asta a ajutat-o foarte mult.

Ilinca Vandici este una dintre vedetele cu cea mai frumoasă evoluție din industria media. De-a lungul timpului, aceasta a prezentat multe emisiuni, până când a găsit-o pe cea care i se potrivește cel mai mult. Nu mulți sunt cei care știu că Ilinca trebuia să fie la Antena 1. Vedeta era pe lista prezentatoarelor pentru „Te cunosc de undeva”, dar se pare că lucrurile nu s-au legat.

De ani buni, aceasta face parte din familia celor de la Kanal D. De 8 sezoane, Ilinca Vandici are pe mână unul dintre formatele fenomen ale trustului. Și anume, „Bravo, ai stil!”. Vedeta se descurcă de minune la cârma acestei emisiuni și pare că este singura care i se potrivește cel mai bine.

Cine a fost modelul Ilincăi Vandici, atunci când s-a apucat de televiziune. „Cu ea am crescut”
Social media

Ilinca Vandici a fost un învățăcel bun

Pentru a ajunge să facă performanță în calitate de prezentatoare, Ilinca Vandici a fost mereu cu ochii-n patru la „cei mai mari” din domeniu. Vedeta a recunoscut că a avut modele încă dinainte de a păși în lumea televiziunii. Ca toți cei care s-au lansat mai târziu, Ilinca a încercat să ia ce-i mai bun de la modelele ei. Unde mai pui că toate dintre ele sunt nume titanice?!

Ilinca Vandici a admirat-o enorm pe Mihaela Rădulescu pentru tot ceea ce făcea la cârma emisiunilor pe care le prezenta. În ceea ce privește modelul din copilărie, Vandici a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. La fel ca în cazul multora, Andreea Marin a fost cea care a inspirat-o și a ajutat-o să aibă cele mai solide baze în meseria de prezentatoare.

„Mihaela Rădulescu. Ea a fost modelul meu pe tot ce înseamnă show-uri de divertisment, la vremea respectivă. Îmi căutam repere, eram un copil, nu eram sigură pe mine. Știam ce mi-ar plăcea să fac, dar nu știam exact cum ar trebui să fac asta.

Atunci era normal să stau să mă uit la cineva. Nu neapărat să copiez, cât să mă inspir sau să învăț. Mihaela a fost unul dintre oamenii pe care i-am urmărit. Andreea Marin, de asemenea. Țin minte că la Andreea mă uitam înainte să ajung în televiziune. Cu Andreea am crescut.”