Pe 2 aprilie va avea loc premiera noului sezon.

Mult a fost, puțin a mai rămas până când „Bravo, ai stil!” va deschide porțile noului sezon. Concurentele sunt pregătite să impresioneze jurații, iar cei de acasă sunte extrem de nerăbdători să afle ce surprize le mai pregătesc producătorii, de data asta.

„Bravo, ai stil!” este una dintre emisiunile fenomen de la Kanal D. De mai bine de șapte ani, formatul ține cu ochii lipiți de micile ecrane sute de mii de fani. După o pauză de luni bune, emisiunea revine, doar că nu la Kanal D, așa cum era publicul obișnuit. „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit din 2 aprilie pe Kanal D2, o nouă extensie a postului deja consacrat.

Ca și până acum, formatul va aduce în fața telespectatorilor doamne și domnișoare dornice de a le arătat tuturor stilul și pasiunea pentru modă. Din vechea gardă a juraților, doar Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu și-au păstrat scaunele. Cel mai nou jurat de la „Bravo, ai stil!” este nimeni altul decât Alexandru Abagiu, cunoscut pentru machiajele sale uimitoare.

Câte concurente vor fi în noul sezon „Bravo, ai stil!” Anunțul făcut de Ilinca Vandici
Social media

„Bravo, ai stil!” revine cu forțe proaspete

Ilinca Vandici a rămas și ea la cârma emisiunii. De altfel, este și cel mai longeviv proiect TV pe care l-a prezentat, până în prezent. Încă de când s-a anunțat un nou sezon, Ilinca a tot fost trasă de limbă să dea mai multe detalii din casă. Vedeta s-a abținut cât de mult a putut, iar singurul lucru pe care l-a putut spune a fost că s-au înscris peste 700 de candidate.

Ei bine, după cum se știe deja, doar cele mai îndrăznețe au ocazia de a trece mai departe. Se pare că din numărul total de înscrieri, doar 10 concurente vor avea șansa să defileze, din nou, în fața juraților. Ca și până acum, mecanismul rămâne același. Și anume, cei de acasă își vor susține preferata printr-un vot.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.