„Bravo, ai stil!” începe pe 2 aprilie.

Noul sezon „Bravo, ai stil!” este mai aproape de cât se așteptau fanii. Cei din producție au păstrat suspansul luni de zile, însă, acum, au făcut marea dezvăluire. Alexandru Abagiu este cel mai nou nume care se adaugă formulei deja consacrate. Și, așa cum era de așteptat, acesta va juriza tot ceea ce ține de machiaj.

„Bravo, ai stil!” reveni după o pauză de aproape doi ani. În tot acest timp, cei din producție au încercat să găsească formula care să se potrivească cel mai bine pe micul ecran. Și se pare că au găsit-o. La fel ca în sezoanele trecute, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt la locurile lor. De data asta, cel de-al treilea scaun de jurat este ocupat de Alexandru Abagiu.

Abagiu i-a luat locul lui Tibi Clenci, cunoscutul fotograf. Tibi a fost în echipa „Bravo, ai stil!” doar un sezon, iar de data asta, nu a mai putut continua proiectul de la Kanal D. Însă, nu își face griji pentru că a lăsat totul pe mâini bune. Alexandru Abagiu îi cunoaște, deja, pe ceilalți jurați din diverse conjuncturi, așa că nu i-a fost deloc greu să se acomodeze.

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. A lucrat cu Penelope Cruz și Alain Delon
social media

Alexandru Abagiu va face echipă cu „Regina Regească” și „Pisica de catifea”

Pentru cei care nu știu, Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți makeup artiști de la noi din țară. Deși nu este prea vocal, machiajele sale extraordinare vorbesc în locul lui. Acesta a făcut magie cu pensula pe chipurile vedetelor autohtone, dar și internaționale.

De-a lungul carierei, a avut ocazia să machieze nume mari precum Claudia Schiffer, Penelope Cruz, Alain Delon, Natalie Portman, dar și alții. Cele mai mari branduri internaționale au lucrat cu el, iar aici amintim Victoria’s Secret, L’Oréal, Garnier, Lancôme și nu numai.

„Rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ. Îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty”, a spus Alexandru, potrivit unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.