Comunitatea din Nashville, locul s-a întâmplat masacrul este în stare de șoc.

Audrey Elisabeth Hale a reușit să șocheze comunitatea din Nashville. Aceasta a intrat într-o școală și a început să tragă cu pistolul și cu cele două puști din dotare. Masacrul s-a soldat cu victime, trei elevi și trei profesori fiind uciși pe loc. 

Audrey Elisabeth Hale a creat panică în rândul comunității din Nashville. Aceasta a plănuit în detaliu un masacru la una dintre școlile din statul american. Ținta ei nu a fost una întâmplătoare, spun martorii și autoritățile. Se pare că atacatoarea de 28 de ani care se identifica a fi transgender a fost, la rândul ei, elevă a acelei școli.

Audrey Elisabeth Hale a absolvit Nossi College of Art & Design în 2022, iar informația a fost confirmată de către directorul unității școlare din Nashville, Cyrus Vatandoost. Ba mai mult, se pare că aceasta a obținut și un premiu pentru performanțele academice extraordinare.

„Când timp a fost eleva școlii noastre, a fost extrem de talentată. Învăța foarte bine. Transmitem condoleanțele noastre familiei sale și ale victimelor. Ne rugăm pentru comunitatea noastră”.

Audrey Elisabeth Hale avea hărți detaliate cu școală unde avea să comită crimele

În prezent, era designer grafic și ilustrator. Potrivit profilului de LinkedIn, Audrey se oferea să creeze logo-uri pentru diverse branduri.

Tot pe profilul de LinkedIn, Audrey se descria ca fiind o persoană pasionată de artă. Aceasta lucra cu jumătate de normă la un magazin alimentar și era și livratoare de mâncare la Shipt. Înainte de asta, fusese pet sitter, adică persoană care are grijă de animale, cât timp stăpânii sunt plecați.

„Pe lângă artă, îmi plac foarte mult jocurile video, îmi place să mă uit la filme și să fac sport. Mereu mi-a plăcut să cred că există un spirit de copil în mine căruia îi place să se joace. Animanele sunt una dintre pasiunile mereu și îmi place foarte mult să petrec timp cu cele două pisici ale mele”, scria Audrey pe profilele ei de social media.

Cine a fost, de fapt, criminalul transgender care a ucis trei elevi și trei cadre didactice la o școală din America
New York Post

O sursă a declarat pentru ABC News că Hale s-a născut femeie, însă, pe toate conturile de social media se folosind pronumele el/al lui. Cei care au cunoscut-o pe Hale, în special, vecinii, o descriau ca fiind o persoană „foarte religioasă” și „foarte drăguță”.

Contactată de către un post local de știti, mama transgenderului abia și-a găsit cuvintele pentru a descrie ce s-a întâmplat.

„Este foarte dificil. Cred că azi mi-am pierdut fiica. Vă rog să ne respectați intimitatea”, a spus Norma Hale.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.