Atacatoarea transgender a fost împușcată letal de polițiști.

Scene de groază s-au petrecut la o școală din statul Nashville, din America. Trei elevi și trei cadre didactice au fost uciși cu sânge rece, după ce un atacator a luat cu asalt unitatea de învățământ. Potrivit informațiilor oferite de către poliție, atacatoarea ar fi un bărbat transgender.

Audrey Elizabeth Hale a creat panică și teroare în statul american Nashville. Aceasta a intrat înarmată cu un pistol și două puști într-o școală, acolo unde a ucis cu sânge rece trei elevi și trei profesori. Atacatoarea și-ar fi asigurat accesul în clădire după ce a spart geamurile, trăgând cu gloanțe.

Imediat cum au auzit împușcăturile, mai multe persoane au sunat la numărul de urgență 911. Din păcate, pentru cei trei elevi și trei profesori a fost prea târziu. Poliția s-a deplasat la fața locului destul de repede și au pușcat-o letal pe Audrey.

Potrivit informațiilor presei de peste Ocean, atacatoarea este o fostă elevă a acelei școli. Cel mai probabil, susțin autoritățile, aceasta avea anumite resentimente față de unitatea de învățământ. Audrey planificase tot masacrul. Aceasta este concluzia la care au ajuns polițiștii, după ce au descoperit mai multe hărți ale clădirii.

Ba mai mult, se pare că atacatoarea ar fi fost de mult timp cu ochii pe școala din Nashville. Aceasta a supravagheat zona, dar și clădirea cu ore bune înainte de a intra și a face ravagii.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.