Anul acesta, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost o competiție care i-a ținut pe toți cu sufletul la ureche. În această seară, publicul a decis marele câștigător, iar lupta s-a dat între Anisia, Sali și Giani. Spre surprinderea tuturor, nu a mai contat cine rezistă la probe, ci cine a prins cel mai bine la inima celor de acasă.

Timp de mai bine de două luni, vedetele au stat în junglă sub provocarea formatului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cu fiecare săptămână care trecea, taberele rămâneau tot mai mai inferioare numeric. Astfel, în marea finală din această seară, cei care au primit un bilet spre cea mai importantă luptă au fost Sali, Anisia și Giani.

Kiriță s-a detașat de cei doi și a ajuns primul la proba care i-a asigurat biletul de finalist. Proba de departajare dintre Sali și Anisia a făcut-o pe blondină câștigătoare și, drept urmarea adversara lui Giani. De data asta, nu la probele „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ci la voturile publicului.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cine a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Votul a aparținut publicului Social media

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a încoronat cel mai bun concurent

Toți concurenții au fost prezenți în platou alături de Adela Popescu și Cabral. Împreună, au revăzut cele mai tari momente din competiție, dar și ultimele probe. Și tot împreună au aflat și cine va pleca acasă cu sceptrul și coroana de Rege/ Regina Junglei. Din fericire, pentru cei de acasă, așteptarea nu a durat prea mult.

La votul publicului, Anisia a ieșit câștigătoare cu un procent de 63%, în detrimentul lui Giani, care a obținut restul de 37%. „Nu-mi vine să cred. Este unul dintre momentele cele mai fericite din viața mea. Îi mulțumesc, în special lui Rux. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Este un moment incredibil, nu-mi vine să cred că am câștigat!”, a spus proaspăta Regină a Junglei.

Într-un astfel de moment atât de important, alături de Anisia a fost toată echipa ei.