Giani Kiriță se numără printre finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Perioada petrecută în junglă nu a fost deloc una ușoară. Drept dovadă, imediat după întoarcerea în țară, sportivul a ajuns direct pe masa de operații. 

Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai motivați concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul este obișnuit cu viața dură din junglă și cu competiția acerbă, așa că provocarea a fost un ocazie în plus de a demonstra ce poate. Deși pe parcursul emisiunii nu a dat deloc semne că ar avea probleme de sănătate, cum a ajuns în țară, cum a bifat o intervenție chirurgicală.

Din fericire, problemele pe care le-a avut Giani nu s-au datorat șederii sale în junglă. Operația a fost una destul de ușoară, întrucât acesta a vrut doar să scape de cearcănele imense pe care le avea. Se pare că mama lui l-a avertizat l-a avertizat că va ajunge în acest punct, dar Giani Kiriță nu a ascultat-o.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Giani Kiriță, intervenție chirurgicală după întoarcerea din jungla dominicană. „M-au operat și mi-au scos... ” PRO TV

Giani Kiriță a depășit cu brio această cumpănă

Din spusele fotbalistului, totul a fost cauzat de cititul excesiv. Giani este un mare pasionat de lectură, dar niciodată nu s-a gândit că va ajunge în acest punct în care să-i dauneze. Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a recuperat extrem de repede, iar acum se simte foarte bine.

„Mama mea mi-a zis așa: <<Giani, mamă, nu mai citi atât de mult pentru că o să-ți apară cearcăne!>>. Ei bine, n-am ascultat-o. Am citit în continuu și mi-au apărut niște cearcăne din alea mari. M-au operat și mi-au scos surplusul ăla de piele”, a spus Giani Kiriță la PRO TV.

Joi, la PRO TV, va avea loc mare finală „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lupta se va da între el, Anisia și Sali. Spre deosebire de jocurile de până acum care decideau cine merge mai departe, de data asta, regulile vor fi schimbate. Nu rezistenta sau dexteritatea vor decide marele câștigător, ci publicul. Anunțul a fost făcut de către cei din producție. Mai exact, cei de acasă vor decide cine este demn de marele titlu „Regele/ Regina Junglei”.