Explorând destinații de vacanță mai puțin cunoscute, Ash Jurberg, un călător care a vizitat 107 țări, împărtășește recomandări valoroase pentru cei în căutare de experiențe inedite, departe de aglomerația turistică obișnuită. Printre sugestiile sale se numără orașe și țări ce oferă o gamă variată de peisaje, activități și culturi, toate având un comun un aspect: sunt mai puțin aglomerate și, prin urmare, oferă o experiență de vacanță autentică și accesibilă ca preț.

Tallinn, capitala Estoniei, este descris ca un oraș cu o atmosferă medievală, ideal pentru pasionații de istorie și arhitectură. Jurberg recomandă să nu se limiteze vizita la o singură zi, ci să se exploreze și zonele rurale ale Estoniei pentru o experiență completă.

De asemenea, influencerul îndeamnă turiștii să descopere Oman, țară vecină cu celebrele destinații Dubai și Qatar. Capitala Muscat, porțile către drumeții spectaculoase și plăcerea de a explora peșteri înotând în Wadi Shab sunt doar câteva din atracțiile care fac din Oman o destinație de neratat.

Namibia este considerată de Jurberg destinația sa preferată din Africa pentru safari, permind vizitatorilor să exploreze sălbăticia departe de aglomerările turistice, oferind întâlniri apropiate cu fauna variată și peisaje naturale impresionante.

În Asia, Sri Lanka se remarcă prin combinația unică de plaje, plantații de ceai, munți și cascade. Mâncarea delicioasă și accesibilă și prietenia localnicilor sunt doar câteva motive pentru care Sri Lanka este o destinație de top în recomandările lui Jurberg.

Ultima pe listă, dar nu cea din urmă, Costa Rica oferă o diversitate de peisaje, de la plaje idilice la păduri tropicale și vulcani. Avantajele acestei destinații includ sezonul ploios, când prețurile sunt și mai accesibile, făcând din Costa Rica o opțiune atractivă pentru oricine caută o vacanță în mijlocul naturii, fără a fi deranjat de mulțimi.