Tatăl regretatei Mădălina Manole a avut un destin trist și plin de încercări dificile. Și-a pierdut fiica, apoi soția, iar la final de viață a suferit enorm din cauza stării de sănătate precare. În final, bărbat a fost răpus după ce s-a infectat cu noul virus.

Ion Manole nu mai este printre noi. Conform celor mai recente știri, bărbatul a decedat în decursul zilei de astăzi, 10 Septembrie. Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, iar el și-a dat ultima suflare pe patul de spital unde și-a petrecut ultimele zile din viață.  Bărbatul a fost răpus, din păcate, de noul virus. S-a infectat în urmă cu câteva zile, iar corpul său nu a făcut față complicațiilor respiratorii. A fost internat la terapie intensivă, însă în zadar.

„Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău”, au declarat apropiații acestuia în urmă cu câteva zile. 

Tatăl Mădălinei Manole și-a petrecut ultimii ani din viață într-o mare suferință

Chinul s-a sfârșit! Tatăl Mădălinei Manole nu mai este printre noi

La cei 77 de ani ai săi, avea mari probleme de sănătate și trebuia să fie îngrijit de altă persoană. În anul 2010 si-a pierdut fiica, pentru ca apoi să-si ia adio și de la soția sa. Acum, cei trei au fost reuniți în ceruri pentru veșnicie.

Pierderea fiicei sale a fost cea mai grea încercare prin care a fost nevoit să treacă vreodată. După ce Mădălina Manole s-a sinucis cu 10 ani în urmă, viața părintelui său a fost distrusă. Chinuit de durere și trăind mereu în suflet cu amintirea fiicei sale mult iubite, Ion Manole a devenit o umbră a bărbatului care obișnuia să fie. S-a îmbolnăvit grav, iar cunoscuții spun că își trăia viața cu multă dificultate, mai ales datorită faptului că nu mai avea capacitatea să stea singur în picioare.