Mădălina Manole a spus adio vietii in urma cu 10 ani.

Gestul cantaretei a indurerat o tara intreaga. Pe 14 iulie 2010, vestea ca fata cu parul de foc s-a stins a cazut ca un fulger asupra familiei si apropiatilor acesteia. Artista a fost gasita in baie, alaturi de o sticla de Furadan. Concluzia autoritatilor a fost ca aceasta s-a sinucis, insa multi au pus trecerea in nefiinta a Madalinei pe seama sotului ei, Petru Mircea.

Un adevărat scandal a izbucnit in acel moment. Nimanui nu ii venea sa creada ca Mădălina Manole nu se mai afla printre noi. Depresia ar fi fost cea care a impins-o sa isi ia viata. Se pare ca artista suferea din cauza faptului ca televiziunile nu o mai promoveaza. Aceasta intrase intr-un con de umbra, dupa ce, in urma cu cativa ani, era una dintre cele mai indragite artiste ale Romaniei.

Pentru că s-a săturat sa traiasca in umbra, Mădălina Manole s-a filmat luandu-si adio. In inregistrarea cu pricina, toti au observat durerea din ochii artistei. Aceasta si-a cerut iertare in fata celor dragi pentru gestul necugetat. Mai mult, l-a rugat pe sotul ei sa il ingrijeasca pe fiul lor, dar sa le fie alaturi si membrilor familiei ei. Acest lucru nu a mai fost posibil, intre acestia iscandu-se un adevarat razboi.

Ultima imagine in care Mădălina Manole apare în viață

Este dureros sa privim ultima imagine care inca o infatiseaza pe Mădălina Manole in viata. Aceasta a fost surprinsa de paparazzi si parca prezicea ce avea sa urmeze. Artistei i se citea durerea pe chip, era absentă și palidă. Nu mai avea nicio culoare, nicio vlagă, semn că problemele și depresia o distrugeau pe interior. De la ultima ipostază până la gestul necugetat a fost diferență de doar câteva zile. Astăzi se implinesc 10 ani de la aceasta pierdere uriasa pentru lumea artistica din România. Să păstrăm un moment de reculegere pentru Fata cu părul de foc.