Celine Dion nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sau carierei sale.

Artista a fost diagnostică în urmă cu câteva luni cu Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Deși spera că își va reveni și că va urca pe scenă cât mai curând, recuperarea nu decurge deloc așa cum și-a plănuit. Tocmai de aceea, a decis ca toate concertele programate până în 2024 să fie anulate.

Celion Dion este una dintre artistele care i-a încântat mereu pe fani cu muzica ei. Artista a pus mereu suflet în fiecare piesă, iar concertele ei erau mai mult decât simple spectacole. Totul era gândit ca o experiență unică și nu este de mirare că fanii abia așteptau turneul mondial de anul acesta. Din păcate, planul artistei a fost dat peste cap de acum câteva luni.

Celine Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune prezentă în cazul puținelor persoane. Din păcate, acest diagnostic i-a cam pus bețe-n roate, iar recuperarea ei este una dificilă. După ce s-a consultat cu medicii și echipa ei, Celine a ajuns la o singură concluzie. Și anume, aceea că nu va mai fi capabilă să urce pe scenă. Cel puțin, nu prea curând.

Celine Dion, grav bolnavă. Artista și-a anulat întregul turneu mondial

Celine Dion se recuperează destul de greu

Deși, inițial, și-ar fi dorit ca toate spectacolele să fie amânate, nu anulate, a realizat că nu ar fi corect față de fani. Artista nu a vrut să le dea speranțe deșarte, în condițiile în care nici ea nu știe când își va reveni. Seria concertelor trebuia să înceapă acum, în 2023 și se încheia în 2024. Echipa artistei a vrut să precizeze faptul că fiecărui bilet achiziționat îi va fi rambursată valoarea cât mai repede.

Celine Dion a urcat pe scenă chiar înainte de pandemie, când a susținut 50 de concerte pe teritorilul Statelor Unite ale Americii.