Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate.

Cântăreața renumită pentru celebra melodie din „Titanic”, a mărturisit  pe rețelele de socializare motivul pentru care nu poate să-și susțină concertul, dar își dorește extrem de mult să revină pe scenă. A recunoscut că sănătatea sa este mai importantă decât un turneu, iar din această cauză l-a anulat.

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre. Trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, a transmis Céline Dion pe unul din contul ei de socializare.

Social Media

În cadrul turneului „Courage”, Céline Dion a susținut 52 de concerte care au avut loc până în martie 2020, moment în care a izbucnit pandemia și totul s-a anulat. Artista și-a programat deja primul concert pe anul 2022. Acesta va alea loc în data de 25 mai în Birmingham.

Artista nu este la primul eveniment de genul acesta. Tot din cauza problemelor de sănătate, și-a anulat turneul din Las Vegas. Aceasta a primit tratament pentru spasmele musculare pe care le are și care o împiedică să-și susțină concertele. Recuperarea după tratament durează o perioadă îndelungată.

Artista avea concert programat în București

Céline Dion avea programat un concert și în România, mai exact în București pe 29 iulie 2020, dar din cauza pandemiei a fost reprogramat. O dată ulterioară care s-a stabilit este 11 iunie 2023.