Celebritățile de la Hollywood au umplut paginile ziarelor de-a lungul timpului cu relațiile lor. În ultima perioadă am avut parte numai de divorțuri în care celebritățile au fost implicate. Cupluri de la care nimeni nu se aștepta au recurs la această acțiune deoarece nu se mai înțelegeau. De data aceasta am dori să vă prezentăm câteva dintre cele mai longevive cupluri ale Hollywood-ului.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi

Ellen și Portia formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Pe Ellen o știm datorită show-ului pe care îl prezintă de câțiva ani. Cele două femei formează un cuplu din 2004, urmând ca în luna august 2008 să facă nunta. În prezent Ellen declară că soția sa este tot ceea ce și-a putut dori vreodată și  că nu ar putea găsi pe cineva care să o înțeleagă atât de bine cu o face Portia.

Celebritățile de la Hollywood care au o căsnicie lungă și fericită

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au sărbătorit anul acesta 23 de ani de căsnicie. Cei doi sunt împreună încă din anul 1992. Aceștia au împreună trei copii minunați- James Wilkie, Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell. Sarah declară că rețeta unui mariaj de lungă durată este încrederea deplină în partener și siguranța pe care acesta o oferă.

Celebritățile de la Hollywood care au o căsnicie lungă și fericită

Oprah Winfrey și Stedman Graham

Acesta este unul dintre cele mai durabile cupluri de la Hollywood. Oprah și Stedman sunt împreună de peste 34 de ani dar niciodată nu s-au căsătorit. Este adevărat faptul că la sfârșitul anilor 90 au avut o tentativă de căsătorie, dar demersurile nu au fost duse până la capăt.