Oprah Winfrey are o relație de aproape 32 de ani cu Stedman Graham, însă nu regretă că nu au avansat mai mult în relație.

Vedeta a declarat că, deși cei doi nu s-au căsătorit și nu au avut copii, acest lucru le-a făcut relația mai bună.

Motivul pentru care Oprah crede că relația sa a durat atât de mult timp este tocmai faptul că nu au decis niciodată să se căsătorească și au avut o relație care nu a fost tradițională.

Ea a declarat: „Dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi fost acum împreună. Nici o îndoială legată de asta – nu am fi reușit să rămânem căsătoriți, pentru că asta ar fi însemnat un lucru pentru el, iar eu aș fi avut propriile mele păreri despre asta.”

Un lucru pe care mulți nu îl știu despre Oprah este că ea s-a logodit cu Stedman în anul 1986, însă nu au hotărât niciodată să își oficializeze relația prin căsătorie.

Vedeta a mai povestit cum, dacă s-ar fi căsătorit, s-ar fi comportat mult mai mult ca o soție, iar asta le-ar fi distrus relația. La rândul său, Stedman nu a avut niciodată nimic împotrivă cu cariera iubitei sale, în ciuda faptului că uneori a fost nevoită să lucreze foarte mult și să lipsească pentru perioade lungi de acasă.

„Lucram 17 ore pe zi, și la fel făceau și impresarii mei, iar atunci când mă întorceam acasă îi aveam pe cei doi câini ai mei și pe Stedman, care mi-a permis mereu să fiu exact cine am vrut să fiu în această lume.”

Discutând despre copii, Oprah a afirmat că relația lor nu a însemnat niciodată că nu vor avea copii, însă ea nu și-a dorit acest lucru.