Reclamă
Reclamă

În viața noastră, cu toții avem momente dificile la care trebuie să găsim soluții pentru toate problemele ce apar, trebuie să cauți luminița de la capătul tunelului privind spre cer!

Este momentul să acționezi și să ceri ajutorul lui Dumnezeu prin cea mai puternică rugăciune care face minuni. În Postul Paștelui se știe că  în viața noastră apar mai multe încercări și ispite, de aceea rugăciunea este cea mai bună unealtă pentru om în viața sa.

Rostește cu atenție și fără grabă această rugăciune și minunea va apărea:

Sursa: Social media

„O, Dumnezeule Mare, mântuiește-mă de toate relele. O, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinților, hărăzește-mi-o și mie, care ajuți și sprijini toate lucrările. Ajută-mă și sprijină-mă în toate nevoile. Scapă-mă de toate primejdiile, de toți duşmanii văzuți și nevăzuți.

În numele Tatălui care a creat lumea! În numele Fiului care a răscumpărat-o! În numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârșire.

Reclamă

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine! Binecuvântarea Domnului Iisus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine! Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu  mine!

Doamne, norii grei ai nenorocirilor și ai supărărilor se abat asupra capului meu. Întristările sfâșietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubești și această încredințare mă încurajează. Plin(ă) de nădejde în dragostea și bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuși. Trimite Doamne binecuvântarea Ta peste duşmanii mei cunoscuți (se spune numele) și necunoscuți și îndreaptă-i cu gânduri bune spre mine și spre toți ai casei mele.

Tu Doamne, dorești ca omul să trăiască în unire și dragoste pe pământ. Fă-i și pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, mă desconsideră, să cunoască milostivirea Ta și luminează-le Tu, Doamne, inima lor și fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată și ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greșesc noua.

 Amin!”

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro