Nicoleta Dragne a surprins pe toată lumea, atunci când a anunțat cea de-a doua sarcină.

S-a numărat printre cele mai apreciate ispite feminine de la „Insula Iubirii”, iar acum așteaptă cu nerăbdare ca al doilea copil să vină pe lume. Nicoleta Dragne, căci despre ea este vorba, a preferat să țină secret faptul că va deveni mamă doar în câteva luni. Același lucru se poate spune și despre identitatea tatălui bebelușului, pe care blondina a preferat să o țină departe de ochii curioșilor. 

Nicoleta Dragne este însărcinată în patru luni

După separarea de tatăl primului copil, Bruno Vlad, Nicoleta Dragne a a fost discretă cu privire la viața sa sentimentală. Se pare că blondina și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, după ce și fostul partener de viață au ajuns la despărțire.

Fosta ispită este însărcinată în patru luni. Se pare că a depășit perioada dificilă cu care se confruntă majoritatea femeilor gravide.

( CITEȘTE ȘI:  În ce relații a rămas Nicoleta Dragne cu tatăl copilului său, după ce și-au spus din nou „adio”. Dezvăluirile făcute de fosta ispită de la „Insula Iubirii” )

Cea mai iubită ispită feminină de la „Insula Iubirii”, însărcinată pentru a doua oară! Te așteptai la asta?
Social media

Nicoleta Dragne a mărturisit că este nerăbdătoare să își cunoască bebelușul. Cât despre sexul celui de-al doilea copil, blondina și-a dorit să păstreze secretul.

Dacă alte femei se agită atunci când urmează să aducă un copil pe lume, Nicoleta Dragne este mult mai relaxată. Experiența de mamă a lui Vladimir își spune cuvântul. De aceea, este convinsă că sarcina cu numărul doi va decurge bine.

„Nu fac nimic special, în afara faptului că mi-am cumpărat o casă mai mare. Chiar n-am făcut nimic și nici n-am ce să fac.

Nici la primul copil nu m-am agitat atât de tare și nu o voi face nici acum, pentru că știu ce are nevoie un bebeluș, nu toate lucrurile care se expun”, a mărturisit Nicoleta Dragne, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.