Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai puternice și mai apreciate ispite feminine din cadrul show-ului „Insula Iubirii”. Și atunci când spunem puternică, nu ne referim doar la abilitățile din Thailanda de a demasca infidelitățile cuplurilor venite să-și testeze iubirea, ci și la puterea pe care o are, zi de zi.

Thailanda nu a fost numai despre cuplurile care au venit să-și testeze iubirea departe de casă și de zona lor de confort. Ispitele Nicoleta Dragne și Bruno s-au îndrăgostit nebunește după terminarea filmărilor și au ajuns să formeze un cuplu de invidiat. Din iubirea celor doi a rezultat un băiețel, însă lucrurile nu au mai mers între ei. Cu maturitate și înțelepciune, cei doi au decis să-și spună adio. 

Situația dintre ei a rămas mereu una de bun simț, vorba poporului…iar la un moment dat, Nicoleta și Bruno s-au împăcat, de dragul celui mic și dorindu-și să reclădească ceea ce au avut în trecut.

Numai că planurile nu au funcționat așa cum se așteptau cei doi, iar acum, frumoasa blondină este din nou singură.

Nicoleta Dragne, adevărul despre relația cu Bruno Vlad

La scurt timp după ce s-a aflat în spațiul public faptul că Nico și Bruno nu mai formează un cuplu, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri despre relația pe care o au cei doi, în prezent.

”Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie. Trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia ”să nu spui niciodată, niciodată”,a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

social media

Nicoleta nu exclude varianta de a mai avea un copil

Acum ceva timp, după prima despărțire de Bruno Vlad, Nicoleta Dragne a povestit în presă că nu exclude varianta de a mai avea un copil. Firește, toate la timpul potrivit, alături de omul potrivit.

„De când îl am pe Vladimir, viața este destul de solicitantă. Trebuie să mă împart între el, muncă, job, dar nu s-au schimbat multe chestii pentru mine. E mai obositor, dar așa e viața tuturor mămicilor, nu doar a mea. Îmi mai doresc copii, dar nu acum. Dacă voi găsi în viitor omul potrivit pentru mine și pentru Vladimir, căci acum aleg întâi pentru el și apoi pentru mine, cu siguranță voi mai avea un copil”, a spus blondina, pentru cancan.ro.

Share.

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.