Ana Morodan a avut o legătură specială cu bunica ei și a încercat să absoarbă cât mai multe cunoștințe de la ea.

Ana Morodan a muncit toată viața pentru a se putea numi o femeie independentă. Vedetei nu îi place să depindă de nimeni. Tocmai de aceea, a pus bazele afacerilor pe care le conduce singură și este un exemplu pentru multe femei. Fără niciun pic de modestie, Ana recunoaște că totul i se datorează ei, dar și educației primite.

Ana Morodan nu mai are nevoie de niciun fel de introduceri. Vedeta a reușit să se impună într-o lume dominată de bărbați și a demonstrat că orice este posibil. Influencera este una dintre veteranele online-ului și poate oferi, oricând, lecții tinerelor din ziua de azi.

Ana Morodan este recunoscută datorită stilului de viață excentric pe care îl are. Vedeta nu își spune niciodată „nu” și încearcă să își satisfacă toate mofturile. Acasă, dar și la birou, Ana este cea care face regulile și cea care încearcă să fie totul bine pentru toată lumea.

De-a lungul carierei sale în lumina reflectoarelor, Ana Morodan a avut numai apariții extraordinare. Vedeta are un spirit estetic destul de dezvoltat și crede că asta este o trăsătură de familie. Copilăria Anei a fost una extrem de riguroasă, din care a învățat lecții prețioase.

Cea mai de preț lecție pe care a învățat-o Ana Morodan de la bunica ei. „Vraiște!”
Facebook

Ana Morodan, definiția feminității

„Contesa digitală” a pus mereu accent pe cei șapte ani de acasă și nu numai. Încă de pe vremea când era doar o copilă, vedeta a încercat să se formeze ca om și ca femeie. Având în vedere punctul în care se află azi, poate spune că i-a reușit din plin.

Ana a ciulit urechile în stânga și în dreapta, peste tot pe unde considera ca are ceva de învățat. Una dintre persoanele care i-au oferit cea mai bună lecție de viață a fost chiar bunica ei. Bătrâna se pare că i-a dat cel mai prețios sfat care a învățat-o pe Ana Morodan cum să fie o femeie, în adevăratul sens al cuvântului.

„Este o valoare pe care am învățat-o de la bunica mea. Eu cred că nu poți să aăți impecabil pe stradă și casa ta să fie vraiște. Pentru că nu ești femeie întru totul. Mie îmi place foarte mult să am grijă de casă. Mă relaxează chestia asta.”

 

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #anamorodan ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.