Cu toții o cunoaștem pe Ana Morodan: o personalitate puternică și o femeie la fel de puternic ancorată în realitate. Dar cum era, însă, în perioada liceului?

Ana Morodan este una dintre veteranele online-ului de la noi. Vedeta face bani frumoși cu ajutorul imaginii sale, chiar dacă nu are nicio pregătire în acest domeniu. „Contesa digitală”, așa cum se alintă, a fost școlită într-o altă direcție, însă, nu a profesat niciodată.

Ana Morodan este exemplul concret al faptului că pasiunea poate fi dusă la nivel de meserie. Vedeta a reușit să își construiască un adevărat imperiul din ceea ce face în online, dar nu i-a fost deloc ușor. Anei i-a plăcut mereu să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că și-a dus afacerile din offline, în online.

Morodan a fost și este extrem de ambițioasă. Aceasta le-a demonstrat tuturor că nu doar bărbații pot face performanță în domeniul afacerilor, ci și femeile. Vedeta și-a construit o echipă după sufletul ei și, înainte de a fi colaboratori, sunt ca o familie.

Ce fel de elevă a fost Ana Morodan în timpul liceului. „Contesa” nu are cuvinte de laudă la adresa fostelor colege
Facebook

Ana Morodan a dat din coate să obțină tot ce are azi

Ana Morodan nici nu visa vreodată ca va ajunge un exponent al online-ului, un exemplu demn de urmat. Când era mică, familia Anei a direcționat-o cu totul și cu totul către o carieră diferită. Influencera a fost elevă la școala de fete și de acolo a primit cele mai multe informații pentru formarea ei profesională.

Ana recunoaște că nu a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, dar nici nu se poate plânge. De obicei, vedeta nu regretă nicio etapă și ia totul ca atare. Morodan a ajuns la maturitatea la care înțelege că fiecare decizie a contribuit la formarea ei ca om, dar și ca profesionist.

Cei care o urmăresc în online, știu deja că Ana Morodan este o persoană extrem de pretențioasă. Pe vedetă nu o mulțumește orice și îi este destul de greu să tolereze tot felul de persoane în jurul ei. Drept dovadă, nici pe fostele ei colege de școală nu prea le-a avut la suflet.

„N-aș zice că am fost o tocilară. Am fost la un liceu de fete. Eram cu niște vipere ordinare care erau super competitive. Era prea mult pentru mine să intru în competiție cu ele”.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #anamorodan ♬ original sound – Momente de Inspirație

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.