Ana Morodan este recunoscătoare că nu trebuie să se spetească pentru sumele mari de bani care îi intră în conturi.

Nu mai este niciun secret faptul că Ana Morodan câștigă sume colosale din online. Vedeta a știut cum să speculeze totul în favoarea ei și a ajuns să fie una dintre cele mai de succes influncere. Totuși, Ana nu neagă că a fost vorba și de o conjunctură norocoasă.

Ana Morodan a descoperit succesul în online pe vremea când mulți nici nu acordau importanță acestui domeniu. „Contea digitală” a presimțit în ce direcție se vor îndrepta lucrurile și a fost extrem de ambițioasă. Azi, după ani întregi de muncă și dedicare, blondina a ajuns să culeagă roadele.

Vedetei nu i-a fost deloc ușor să se afirme într-o lume atât de schimbătoare. Ana Morodan nu s-a dat deloc bătută și a găsit mereu motivația intrinsecă. Nu multă lume știe că influencera a învățat tainele online-ului practicând asta.

Ana Morodan, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are diva despre modul în care se obțin banii în online
Facebook

Ana Morodan, rușinată de cât de ușor face banii

În perioada studenției, dar și după, „contesa digitală” s-a pregătit pentru cu totul și cu totul altă meserie. Ana  a studiat intens să ajungă avocat. Deși i s-ar fi potrivit acest rol de minune, se pare că a conștientizat la timp că nu este făcută 100% pentru asta. Vedeta i-a lăsat pe alții să facă asta, iar ea s-a concentrat pe pasiunile sale.

Ana Morodan a fost mereu atrasă din modă. De multe ori, aceasta a subliniat faptul că nu și-a mai schimbat stilul din clasa a doua. Cu ajutorul unor cunoștințe solide, Morodan a ajuns să fie unul dintre numele cu rezonanță din lumea mondenă actuală.

Plaja influencerilor este una foarte vastă. Ana Morodan consideră că este loc pentru toți și îi susține pe colegii ei. În același timp, nu poate să nu remarce cât de ușor se fac banii în acest domeniu. Atât ea, cât și colegii ei se plâng constant de asta, dar se pare că realitatea este alta.

Ana și-a dat seama că se poate și mai rău de atât. Tocmai de aceea, a învățat să nu se mai plângă și să aprecieze tot ce are.

 

@diana.blogger #foryoupage #fyp #dianablogger #vorbestemoldova #bucuresti #foryou #anamorodan ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.