Pandemia a anulat multe evenimente, însă de un an, nunțile și botezurile au luat cu asalt pe toată lumea! Dacă și la tine urmează un eveniment important și vrei să știi ce artiști se încadrează în bugetul tău, noi venim cu informații prețioase în acest sens.

Evenimentele pot să dea mari bătăi de cap. Atunci când urmează să organizezi o nuntă, un botez, un majorat sau o zi de naștere, trebuie să te gândești la o mulțime de aspecte. După ce ai ales localul și ai stabilit meniul, trebuie să alegi și „meniul” muzical.

Multe persoane consideră că toți artiștii de la noi sunt accesibili, însă nu este deloc așa. Mulți dintre ei cer sume colosale pentru numai 45 de minute de prestație. Dacă și tu urmează să ai un eveniment important în viață și ai un buget de 5.000 de euro, află că ai o mulțime de artiști pe care i-ai putea invita să-ți cânte.

Ce artiști ți-ai putea permite, cu un buget de 5.000 de euro

Potrivit informațiilor din presă, mai mulți artiști de la noi au un onorariu de 5.000 de euro. Dacă acesta este și bugetul tău pentru evenimentul din viața ta, iată pe cine ți-ai putea permite să aduci, pentru a-ți cânta.

Poți opta între: Theo Rose, Lidia Buble, Anna Lesko, Ruby, Lora, Lidia Bubble, Anda Adam, Raluk. Andreea Bălan, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Amna (fiecare cu propria trupă de dansatori).  Pepe, Marcel Pavel, What’s Up, Diana Matei& Taraful Cleante, Ionuț& Doinița Dolănescu. Și, fără formație de acompaniament, majoritatea soliștilor de muzică populară, notează money.ro.

social media

Dacă ai un buget de peste 5.000 de euro, iată pe cine ai putea lua la evenimentul tău:

Paul Surugiu Fuego, 3 Sud Est, Andreea Bănică Band,Feli, Viorica și Ioniță de la Clejani, Mahala Rai Banda, VUNK, Iris, Grasu XXL, Connect-R Band, Ionuț& Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Provincialii.

Peste 7.000 de euro, un adevărat lux!

Există și numeroși artiști care au tarife colosale. Dacă portofelul îți permite și dispui de 7.000 de euro, iată ce artiști poți să inviți la evenimentul tău! Irina Rimes Band, Direcția 5, Talisman, Proconsul, Cargo, Vama… Voltaj, Zdob& Zdub, The Motan, Provincialii,  Nicole Furdui Iancu.

La 10.000 de euro, deja se schimbă treaba… Horia Brenciu Orchestra (10.000-15000 euro),  Andra& band (12.000 euro), Holograf (15.000), Carla’s Dreams și Delia (de la 15.000 euro), Ștefan Bănică Jr. (15.000 euro), Loredana (15.000 euro), Smiley (15.000 euro), Florin Salam (10.000 euro) sunt cei care ar putea să-ți cânte la eveniment, pentru o asemenea sumă colosală.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.