Tânăra a știut să țină tatuajul departe de ochii curioșilor

Cu toate că actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a avut mai multe apariții publice la brațul antrenorului, nimeni nu a observat un mic detaliu, bine ascuns. Corina Caciuc are un tatuaj chiar pe piept. Însă, până acum, nu a fost vizibil întrucât bruneta nu a lăsat pielea la vedere. De această dată, prin prisma botezului micuțului Liam, tânăra mămică a îmbrăcat o rochie lungă, cu umerii goi. Astfel, tatuajul a putut fi observat. 

Corina Caciuc are un tatuaj în dreptul inimii

Iubita lui Laurențiu Reghecampf are un tatuaj în partea stângă a pieptului cu o inimioară, aproape minusculă. Detaliul s-a observat abia la petrecerea de botez a fiului său, Liam.

Bruneta a purtat o rochie lungă, neagră, de satin, care i-a lăsat umerii la vedere. Astfel, tatuajul a putut fi ușor de remarcat. Însă dimensiunea lui este extrem de mică și doar printr-o atenție deosebită poate fi sesizat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Se pare că tânăra nu este adepta tatuajelor, iar cel pe care și l-a făcut are o însemnătate aparte, întrucât nu are și altele. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf are câteva tatuaje, printre care unul cu numele fostei soții. Mai mult decât atât, deși acum este într-o altă relație, antrenorul de fotbal a mărturisit că nu are de gând să șteargă nimic.

(CITEȘTE ȘI: Prodanca trece la atac! Jigniri ca la ușa cortului pentru Corina Caciuc: “Fă, luați-aș …”)

În urmă cu ceva timp, el a susținut că își dorește să își mai facă unul, cu numele fiului său, Liam. Corina și Laurențiu s-au bucurat în urmă cu doar o zi de evenimentul major din viața lor.

Cei doi au sărbătorit botezul micuțului cu o petrecere de pomină. Cu invitați de seamă, prieteni, rude, familie și apropiați, proaspeții părinți nu s-au uitat la bani și au petrecut până în zorii zilei. Cei doi îndrăgostiți au dansat toată noaptea și s-au simțit în al nouălea cer alături de cei dragi.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii