Irina Fodor a făcut mereu alegeri inspirate pentru carieră.

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Majoritatea fanilor au descoperit-o prin prisma emisiunii „Asia Express”, respectiv, „America Express”. Însă, vedeta cochetează demult cu televiziunea și are la activ zeci de proiecte, toate de succes.

Răzvan Fodor are toate motivele din lume să fie mândru de soția lui. Irina Fodor a reușit să se impună în lumea media și să devină un reper pentru toți aspiranții la o carieră în lumina reflectoarelor. Vedeta are o poveste demnă de un scenariu de film, mai ales la capitolul alegeri profesionale.

Judecând după parcursul ei și după deciziile pe care le-a luat în adolescență, Irina Fodor poate spune că jurnalismul a ales-o pe ea și nu invers. Imediat după ce a terminat liceul, ca orice adolescent silitor, Irina a fost pusă în fața primei decizii importante din viața ei. Și anume, aceea de a-și alege facultatea. Alegerea nu a fost deloc una ușoară, mai ales că trebuia să țină cont și de părerea părinților ei.

Ce studii are Irina Fodor. Vedeta s-a înscris la facultate fără să știe părinții ei
Social media

Irina Fodor a presimțit că o așteaptă o carieră în televiziune

Mama și tatăl Irinei își doreau ca fiica lor să devină profesoară de limba română. Deci, Facultatea de Litere era cea mai potrivită pentru ea. Doar că, ceea ce nu știau cei doi este faptul că Irina s-a pregătit, în paralel, pentru o altă admitere. Și anume, cea de la jurnalism.

Fără că părinții ei să știe vreo secundă de intențiile fiicei lor, Irina Fodor s-a prezentat la examenul de admitere la Facultatea de Jurnalism. A trecut cu brio de acea probă, iar ceea ce urmat mai apoi a fost o avalanșă de experiențe, care mai de care mai frumoase.

Tot prin prisma meseriei alese l-a cunoscut și pe actualul ei soț. Irina Fodor făcea figurație în serialele produse la Buftea, atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu Răzvan Fodor.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.