În ultimul timp, Irina Fodor a fost mai ocupată ca niciodată. Vedeta a înlocuit-o pe Gina Pistol în unele dintre cele mai solicitante proiecte, iar timpul ei s-a diminuat considerabil. Soția lui Răzvan Fodor nu se plânge, mai ales că face ceea ce îi place.

Irina Fodor este de mulți ani în televiziune și a cam experimentat toate ipostazele. De mai bine de doi ani, este în familia celor de la Antena 1, acolo unde a intrat în locul Ginei Pistol. Irina s-a descurcat de minune la „Chefi la cuțite”, dar cea mai mare provocare pentru ea a fost „Asia Express”.

Emisiunea de pe un alt continent a fost una dintre cele mai lungi perioade pe care le-a petrecut departe de casă. Despărțirea de familie a fost cu atât mai grea, cu cât aceasta are și o fetiță care are nevoie de prezența ei. Din fericire, Irina s-a bazat mereu pe soțul ei, Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan formează o echipă minunată nu doar pe plan personal, ci și pe plan profesional. Cei doi și-au ales proiectele în așa fel încât să fie mereu unul dintre ei acasă cu cea mică. Anul acesta, prezentatoarea a plecat din nou, doar că mult mai departe, în America.

weekend. Cum se împarte Irina Fodor între carieră și familie. Vedeta a avut zeci de proiecte în ultima perioadă social media

Irina Fodor și Răzvan evită să se implice în proiecte, în același timp

Irina Fodor a recunoscut că are din ce în ce mai puțin timp pentru ea, dar și pentru familie. Chiar dacă îi este greu, vedeta și-a asumat acest statut, cu tot cu dezavantajele care vin la pachet. Cel mai mare noroc al ei este Răzvan. Fodor o susține foarte mult pe soția lui și, oricât de greu i-ar fi fără ea, o încurajează în toate proiectele.

În perioada în care a fost plecată în Asia și în America, Răzvan a numărat zilele până la întoarcerea partenerei sale.

„Balansul între viața profesională și timp liber nu prea există. Încercăm să ne facem un echilibru din puținul timp care mai rămâne la sfârșitul zilei. În momentele în care suntem amândoi în proiect, nu există timp liber.”