Lionel Messi este, din nou, în atenția tuturor.

Starul din lumea fotbalului a făcut o mișcare pe care nu a anticipat-o nimeni. Deși s-a speculat mult tip că va merge la Al Hilal, adversarii lui Al Nassr, Messi a bătut palma cu Inter Miami. Ceea ce are să se întâmple de acum încolo este pur și simplu istorie.

Lionel Messi atrage reușitele și succesul ca un magnet. După ce a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, au urmat numai evenimente benefice pentru cariera sa. Una dintre ele și cea mai recentă este semnare cu Inter Milan. Clubul la care este acționar și David Beckham l-a primit cu brațele deschise pe starul fotbalului, iar primele efectele deja se simt.

Imediat de cum s-a aflat că Messi va merge la Miami, contul de Instagram al echipei a crescut cu peste 4 milioane de urmăritori. În plus, nu este singura schimbare benefică. Prețul biletelor s-a majorat și el considerabil, de la 27 de euro la 435 de euro.

Ce s-a întâmplat la Inter Miami după venirea lui Messi. Toată lumea a rămas uimită
Eurosport

Lionel Messi a făcut mișcarea vieții lui

Venirea lui Messi la Inter Miami este un mare plus de imagine pentru toată lumea. Major League Soccer își va deschide sezonul pe 5 iulie. Până atunci, Lionel va fi asociat tot celor de la PSG. Recent, acesta a fost sancționat de către club pentru că a încălcat una dintre cele mai importante reguli ale clubului PSG.

Potrivit presei internaționale, acesta ar fi plecat într-o deplasare în Arabia Saudită fără să anunțe. Din această cauză, timp de doupă săptămâni acesta nu a mai avut voie să intre pe teren, în club sau să beneficieze de facilitățile lui.

Tocmai această decizie de a pleca în Arabia Saudită a fost motivul care a alimentat zvonul plecării lui Messi la Al Hillal. Deși ar fi primit 400 de milioane de euro la finalul contractului, Lionel a refuzat.