Ramona și Bianca nu își mai vorbesc de ani buni.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor au rupt orice legătură. Ani de zile, cele două vedete au apărut în fața fanilor ca fiind foarte bune prietene, în viața reală, dar și pe social media. De ceva timp, tot ce era între ele a dispărut ca prin minune, iar fanii și-au dat deja seama care a fost mărul discordiei.

Bianca Drăgușanu este foarte selectivă atunci când vine vorba de prieteni. Deși a venit la Capitală și nu cunoștea pe nimeni, vedeta nu s-a anturat cu persoane doar de dragul de a nu fi singura. Atunci când a ales să fie prietenă cu Ramona Gabor, sora Monicăi, pe cele două le uneau multe pasiuni. Au avut atât de multe în comun încât, la un moment dat, s-au intersectat mai mult decât era cazul.

De ceva timp încoace, divele nu își mai vorbesc deloc și au semnalizat asta și pe social media. Din prietene au devenit necunoscute, căci cele două nu se mai urmăresc pe Instagram. Primul pas pare că a fost făcut de Ramona Gabor care a decis să taie orice legătură cu Bianca Drăgușanu. Motivul?! Firește, un bărbat!

Ce s-a întâmplat între Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu. Cele două obișnuiau să fie prietene
Social media

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor au ajuns la cuțite

Nimeni altul decât Gabi Bădălău ar fi fost mărul discordiei dintre cele două foste prietene. Totul a pornit din momentul în care, în vară, Monica și Ramona au venit în București. Atunci, au decis să-l vadă și pe Gabi Bădălau, dar au uitat un detaliu. Pe Bianca nu a chemat-o nimeni, așa că blondina s-a supărat foarte tare.

Dar nu acesta a fost singurul motiv. Între cele două mai apăsa și greutatea trecutului. Mai demult, Ramona Gabor a fost iubita lui Gabi Bădălău timp de câteva săptămâni. Deși nu a fost ceva de durată, tot a trecut prin viața lui. De mai bine de doi ani, Bianca Drăgușanu este iubita lui Bădălău și au relație „du-te, vino!”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.