Bianca le sfătuiește pe fanele ei să fie foarte atente la produsele de makeup.

Bianca Drăgușanu nu trece prin cea mai bună perioadă a ei. Vedeta și-a obișnuit fanii doar cu apariții demne de marile podiumuri și fără greșeală. Ei bine, de acum încolo, pentru câteva zile, aceasta va fi nevoită să stea departe de produsele de makeup. Nu neapărat pentru că ar vrea, ci pentru că este nevoită.

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care a pus mereu preț pe imaginea ei. Diva este o adevărată sursă de inspirație pentru fanele ei care visează să arate precum ea. Asumată, ca de obicei, blondina a recunoscut de multe ori că machiajul face minuni în cazul oricărei femei. Inclusiv în al ei.

De fiecare dată când iese în oraș, Bianca Drăgușanu arată ca o păpușă. Asta se datorează faptului că petrecere mult timp pregătindu-se și acordă o mare importanță rutinei sale. Diva nu se uită niciodată la bani atunci când își cumpără produse de îngrijire sau de makeup. Însă, se pare că nu întotdeauna ceea ce este scump, este și bun.

Bianca Drăgușanu, nevoită să nu se machieze zile la rând. Vedeta a făcut alergie la un produs cosmetic
Instagram

Bianca Drăgușanu va merge pe varianta naturală

Zilele acestea, Bianca s-a pricopsit cu o alergie de toată frumusețea. Când a văzut că ceva nu este în regulă cu tenul ei, vedeta nu a mai stat pe gânduri. Aceasta a apelat imediat la un medic dermatolog care i-a pus diagnosticul. Drăgușanu a făcut alergie la unul dintre produsele pe care le folosește. Și, pentru că nu știe despre care este vorba, cu exactitate, a primit interzis de la a se mai machia o bună perioadă de timp.

Deși vestea nu este deloc pe placul ei, vedeta se conformează și respectă intrucțiunile primite de la dermatolog. Totuși, se pare că nu suferă prea tare din cauza acestei recomandări. Iar asta pentru că în ajutorul ei au venit filtrele de pe social media pe care nu se ferește să le folosească.

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram! Eu mă confrunt cu o mică problemă dermatologică. Adică, am făcut o iritație, o alergie, ceva de la un produs cosmetic. În urma unui consult de specialitate, trebuie să stau nemachiată câteva zile pentru că trebuie să mă dau cu tot felul de creme pe pleoape.

Sunt așa de fericită, pentru că avem filtrele astea. Am și gene, am și eyeliner, am și un pic de blush în obraji. Ce-mi mai trebuie mie make-up?! Găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu. Clar, fără doar și poate, filtrele astea sunt o invenție dumnezeiască. Adică te doare la papuc. Pe vremea asta, ce să te mai machiezi.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.