Bianca Dragușanu este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă. Vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume, iar atunci când cineva a călcat-o pe coadă, a reacționat imediat. Fix asta s-a întâmplat și acum, când a pus-o la punct pe Anisia Gafton.

La prima vedere, toată lumea ar fi tentată să creadă că între Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton nu există niciun numitor comun. Ei bine, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Cele două vedete s-au intersectat, la un moment dat. Prima dată, indirect, apoi, au ieșit scântei.

Tensiunile dintre Bianca și Anisia au apărut imediat după ce iubitul Anisiei, Serghei, a glumit, la un moment dat, pe seama Biancăi. Se pare că acesta și-ar fi construit un număr de stand up pe baza divei, ceea ce a deranjat-o destul de tare. Cu atât mai mult cu cât, la acea vreme, nici Anisia și nici Serghei nu o cunoșteau personal pe Bianca.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton, replici acide în direct. De la ce a pornit cearta celor două Instagram

Anisia și Bianca Drăgușanu, victime colaterale ale glumelor lui Serghei

Recent, s-a întâmplat ca ambele vedete să fie invitatele lui Dan Capatos. Prezentatorul nu a știut de tensiunile dintre cele două, așa că le-a așezat pe canapea. De acolo și până la izbucnirea scandalului a mai fost un singur pas. Bianca a fost prima care a simțit că nu se mai poate abține și a răbufnit.

„Eu nu înțeleg ce cauți tu în emisiunea asta. Eu îmi cer scuze că de fapt nu am venit să vorbesc cu ea, am venit să vorbesc cu tine. Eu am respectat-o, data trecută am vorbit cu ea în emisiune şi ea m-a luat peste picior. Nu ea, un coleg de-al ei.

Eu nu am jignit pe nimeni, iar colegul tău comendiant m-a jignit pe mine. Atâta timp cât tu îi dai share… Eu am fost drăguţă că am venit cu cadouri, dar nu mă mai peria. Eu nu suport oamenii duplicitari”, a spus Bianca în direct.

Anisia nu a putut nici ea să tacă, așa că a argumentat imediat atitudinea ei. Ba mai mult, așa cum era de așteptat, i-a luat apărarea și lui Serghei, partenerul ei.

„E un coleg de-al meu. (…) Ce vină am eu? Serghei a spus o glumă despre Bianca. El e partenerul meu. Nu înţeleg de ce s-a supărat Bianca”, i-a spus Anisia.