Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Andreea Tonciu de a ajuns la spital! Cu doar câteva zile înainte de a pleca spre Republica Dominicană, acolo unde va participa la Survivor România 2022, bruneta a fost fotografiată cu un bandaj imens pe care îl avea împrejurul capului.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Andreea Tonciu de a ajuns la spital!

După ce a fost surprinsă ‘avariată’ toată, s-a zvonit că Andreea Tonciu ar avea probleme serioase de sănătate, ba chiar că s-ar fi accidentat. Vezi mai multe imagini cu Andreea Tonciu bandajată, AICI. În schimb, mama ei a oferit primele declarații despre adevărata stare a fiicei sale. Maria Tonciu a mărturisit că Andreea și-a făcut mai multe tratamente de înfrumusețare pentru a arăta impecabil în Republica Dominicană, ținând cont că nu va putea să se machieze.

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine.

Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo”, a declarat Maria Tonciu pentru Ciao.ro. 

foto: Instagram

De ce a mers Andreea Tonciu la medic

Înainte de Anul Nou, Andreea Tonciu mărturisea că a stat pe perfuzii. Din păcate, după Revelion, ea a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Vedeta spunea, pe rețelele de socializare, că i-au apărut pete în jurul ochilor, așa că a mers la oftalmolog, dar și dermatolog.

„Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat. La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentr că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi.

Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foartea rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate.”, a povestit Andreea Tonciu pe Instagram.