Pare că universul este împotriva Andreei Tonciu. Vedeta s-a confruntat în ultima perioadă cu numeroase probleme de sănătate, iar acum a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. De această dată, Andreea Tonciu a pășit în cabinetul medicului oftalmolog, iar apoi a făcut o „vizită” și la dermatologie.

Andreea Tonciu bifează probleme după probleme. După infectare cu virusul SARS-CoV-2, sfârșitul de an i-a adus o răceală puternică, mai apoi bruneta a ajuns la perfuzii și ulterior, din nou pe mâinile medicilor din cauza unei probleme la ureche. Acum, Andreea Tonciu a făcut o altă „vizită” la medic, de această dată la oftalmolog, iar apoi la dermatolog.

„Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat. La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentru că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi.

 Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foarte rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate.”, a povestit Andreea Tonciu, pe Instagram.

Andreea Tonciu, din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit de această dată bruneta. „Am zis că o să înnebunesc…”
Instagram

Renunță Andreea Tonciu la „Survivor România”?!

Mai sunt doar câteva zile până când se dă drumul competiției „Survivor România”. Printre concurenți se numără și Andreea Tonciu. Însă din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul timp mulți s-au întrebat dacă vedeta va mai pleca în Dominicană.

Andreea Tonciu a liniștit pe toată lumea și a declarat că nu va renunța la proiect. Mai mult, bruneta se pregătește intens pentru marea plecare.

„Au mai rămas aşa puţine zile, deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea. Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!”, a declarat Andreea Tonciu, într-un interviu recent.