Ce relație au, de fapt, Nea Marin și Liviu Vârciu! Deși nu au nicio legătură de sânge, cei doi se consideră tată și fiu. Se știe că celebrul coregraf l-a ajutat mereu pe Liviu Vârciu când acesta i-a cerut sprijinul. 

Nea Marin, pe numele său real din buletin, Marin Barbu, a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Liviu Vârciu, deși pe micile ecrane se au ca șoarecele și pisica.

Ce relație au, de fapt, Nea Marin și Liviu Vârciu!

Coregraful a povestit că relația cu Vârciu este una la fel de bună ca la început. Pe cei doi îi puteți vedea săptămânal la Antena 1, în emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”. 

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”, a spus Nea Marin, într-un interviu pentru Click! 

În urmă cu mulți ani, pe vremea când Liviu Vârciu își construia casa din Băneasa, Nea Marin a fost cel care l-a ajutat să finalizeze locuința. La vremea respectivă, actorul s-a plâns că nu are destui bani să termine casa, așa că Nea Marin i-a venit în ajutor și l-a împrumut pe Vârciu cu 30.000 de euro.

foto: captură video

Înțelegerea a fost ca Liviu să-i înapoieze suma când va putea. Drept urmare, el s-a ținut de cuvânt. După ce a obținut un rol de coprezentator la Asia Express, Liviu Vârciu i-a returnat lui Nea Marin și ultimul bănuț.

Ce spune Nea Marin despre Theo Rose, iubita nepotului său

Tot în cadrul interviului pentru Click, Nea Marin a vorbit și despre relația pe care o are cu Theo Rose. Solista se iubește de ani buni cu nepotul celebrului coregraf, Alex.

Theo Rose a apărut în viața noastră de mai mulți ani. Țin minte că venea alături de sora ei și cânta la petreceri. Așa s-a înfiripat și dragostea lor. Eu o consider deja parte din familie și, după cum veți vedea, am avut-o și la filmările noului sezon. Cum s-a descurcat… rămâne de văzut!, a mai adăugat acesta, pentru sursa citată anterior.

Într-un podcast al lui Cătălin Măruță, Theo Rose a dezvăluit, în premieră, cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

„Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: <vezi că e cu nevastă-sa!> El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă.

După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a declarat Teo Rose, în interviul online cu Cătălin Măruță.