Adda este protagonista unui scandal de proporții după ce a participat la emisiunea lui Nea Mărin. În urma difuzării emisiunii, cântăreața a fost criticată de către o publicație locală. Au fost folosite cuvinte jignitoare, iar vedeta a ripostat. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Ediția în care Adda a fost prezentă în emisiunea lui Nea Mărin s-a filmat pe Clisura Dunării, iar oamenii de acolo pare că nu au apreciat prea mult prezența acesteia. Mai exact, după difuzarea emisiunii, o publicație locală nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa artistei și a scris despre ea în termeni destul de ostili.

„Au venit două pseudovedete în Mehedinți să facă pe deștepții. O anume Ada și soțul ei, două ,,stele” ale României, au emis tot soiul de aberații despre unul dintre cele mai frumoase locuri din România – Clisura Dunării- și despre unii dintre cei mai primitori oameni din țară, locuitorii de pe Clisură.

În rest, felicitări domnule primar, Nicolae Curici, felicitări Nea Mărin și Liviu Vârciu, dar și tuturor persoanelor care au contribuit la această frumoasă emisiune. Ne mândrim cu minunăția acestei zone din frumosul nostru județ și iubim toate tradițiile și toți oamenii care le duc mai departe, cu atât de multă pasiune” , se arată pe pagina de Facebook „Mehadințiul meu”.

Adda, protagonista unui scandal de proporții! Ce s-a întâmplat după ce a participat la emisiunea lui Nea Mărin. „Sunt denigrata public…sunt șocată”
Instagram

Cum a reacționat Adda?

Adda a fost surprinsă să vadă această reacție și a răspuns imediat. Vedeta s-a arătat extrem de deranjată de faptul că a fost denigrată public și nu înțelege cum s-a ajuns aici. Aceasta a spus că nu a jignit sau ofensat pe nimeni, iar reacția publicației este surprinzătoare.

„Îmi pare rău ca scriu despre asta. De câteva ore sunt denigrata public DE CEI CARE ADMINISTREAZA PAGINILE DE SOCIALIZARE ȘI ȘTIRI, din Mehedinți, Orșova , Drobeta Turnu Severin, inclusiv pe pagini de natura politica, unde nu este potrivit să se pronunțe numele meu! Pentru că în emisiunea care s-a difuzat azi, cu Nea’ Marin am spus că îmi este frică să iau Covid și vreau să se păstreze distanțarea sociala. Lucru impus și de producția show-ului!!! Ne-au dat măști și viziere pentru protecția noastră și a celor din jur.

Înainte de spectacolul respectiv, s-a creat haos și o mulțime de oameni claie peste grămadă. Și am preferat să stau retrasă. În plus, erau 40 de grade și evenimentul s-a desfășurat în câmp deschis de la ora 16:00. Ce a mai deranjat este ca am spus ca oamenii din public nu erau în “delir”. Lucru care S-A VAZUT LA TV! Nu am mințit. Nu am jignit localnicii. Am muncit cot la cot cu ei. Am cărat, am gătit etc.

Mi-am dat interesul și sufletul că să fie totul bine. Faptul că sunt acuzată acum, este foarte dureros și nedrept. Am vorbit numai de bine despre acea zonă minunată, despre cei ce trăiesc acolo. Pentru că nu am cum să spun altceva. Vă rog să încetați cu acuzațiile false! Nu știu sincer, cum puteți, voi ăștia care denigrați în ultimul hal niște oameni care au muncit pentru promovarea zonei voastre, să dormiți liniștiți și să vă luați salariile din jigniri! Sunt socată! VĂ ROG SĂ DAȚI REPORT LA MEHEDINTIUL MEU”, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.